Mencari tips untuk menjalankan perniagaan Jam G-shock secara internet...

CG Sponsors




popoliee

Active Member
Joined
Sep 10, 2012
Messages
1,165
Reaction score
2
Points
20
Salam.. saya berminat sangat untuk menjalankan perniagaan menjual jam G-Shock secara internet.. ada tak di sini sifu-sifu G-shock boleh berkongsi maklumat mcm mana nak ambil direct dari Jepun.. kalau perlukan sedikit bayaran untuk nak bagi maklumat tersebut pun InsyaAllah boleh saya berikan.. sebab betul-betul berminat nak buat bisnes ni.. terima kasih atas kerjasama... :D
 
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
nape nak amik direct jepun??. amik direct dari casio authorised dealer pun boleh...tapi kena kuar modal la kena simpan stock..
 

popoliee

Active Member
Joined
Sep 10, 2012
Messages
1,165
Reaction score
2
Points
20
nape nak amik direct jepun??. amik direct dari casio authorised dealer pun boleh...tapi kena kuar modal la kena simpan stock..
yeke?? saya pun x brapa tahu sgt.. sbb tu nk mintak pendpat otai2 sifu2 jam ni.. kalau amek direct dr jepun bkan murah lg ke?? maaf kalau salah.. baru nk belajar....
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
Cari la kawan2 dok jepun.....perniagaan lame ako ni..hehe
 

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
yeke?? saya pun x brapa tahu sgt.. sbb tu nk mintak pendpat otai2 sifu2 jam ni.. kalau amek direct dr jepun bkan murah lg ke?? maaf kalau salah.. baru nk belajar....
klo dah boleh amik direct jepun baik awak setup campany distributor jer supply jam kat kedai2 malaysia:D lagi cepat kaya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register