BTC USD 57,398.9 Gold USD 1,794.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Tempat & Supplier Futsal Daerah Gombak

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
Hello & assalamualaikum semua,

saya bukak thread ni sebab memang berminat nak bukak tempat futsal, dan supplier barang netting court semua dah ader cuma masih mencari tempat dan rakan niaga saaje...

first mestila kena ada rakan niaga untuk membantu aku supaya projek berjalan lancar.

lagi satu, dekat area gombak susah nak dapat futsal kena pg jauh2. then aku tengok banyak kilang2 yang tak berjalan, aku ingat nak sewa pastu buat futsal kat situ.

nama tempat pon aku tak kisah CG Futsal Center pon cantek hahaha

buat masa ni aku rasa aku perlukan 5 atau 10 org kot, yg betul2 berminat. tapi biarla dekat2

biarla yg bermodal ok, atleast 10k pon cantikle

sesiapa yang ada experience dan cadangan dalam bidang ni diharap dapat membantu...

dekat ipoh akan ada satu futsal terbesar dan ada join ngan karaoke serta bowling kos die lebih kurang 1.2 juta, pak lang aku punye, so kemudian aku akan mintak pendapat die plak.

RAKAN KONGSI DAH PENUH!!!
 
Last edited:
Sponsored Post

forexian

Super Active Member
Messages
6,036
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
wahhh.....bagus2....aku doakan ko berjaya
 

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
sekarang paling dekat pon aku pegi ampang, air panas n segambut...
 

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
Salam..tmn minat...

ayo bro jauhnyer....hehehe, nak ajak gi bersembang minum pon susah mcm ni caner nak tau perkembangan ni...:)

yang kat ipoh dah nk siap dah tinggal nak jalan jer...
 
Last edited:

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
gombak mempunyai keluasan yang agak besar, aku ada nampak kilang nak sewa dekat taman bolton ingat nak amik kat are2 situ dekat ngan batu caves...
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,875
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,875
Reaction score
3,011
Points
206
aku mcm berminat
tp aku dok sri kembangan n keje kat ampang :D
tp aku kosong xde ape2 experient
 

fardly83

Active Member
Messages
1,683
Joined
Mar 6, 2009
Messages
1,683
Reaction score
100
Points
33
aku mcm berminat
tp aku dok sri kembangan n keje kat ampang :D
tp aku kosong xde ape2 experient

ala bro, takder experience boleh belajar, sama cam aku gak. tap duit kena ada la modal. hehehe:)paid

pastu kasi bincang sama2 la
 

Niyang

CG Top Poster Club
Messages
42,517
Joined
May 13, 2009
Messages
42,517
Reaction score
1,497
Points
201
Cam besh... heheh, tp kalau more detail, or paper work yg leh di paste kan lagik bagus... Bisnes JV cam nih kene betul2 dan kene ikut rule dier... kalau besh.. Teman pun berminat..huhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register