Mencari Tempat Praktikal Degree Electrical Power

CG Sponsors




MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
salam semua warga CG...

sy kat sini nk cari tempat2 yg boleh buat latihan industri terutamanya bidang Electrical Power , Power Service terutamanya utk 'Oil&Gas' company dan Power Plant.

Sbb dalam CG neh sy tau ramai gak orang besar2 dalm bidang2 ini, kot2 ada la mana2 Human Resources (HR) dari company2 besar oil&gas dan berkenaan dgn electrical power, sy harap dapat rekomen kan saya utk Latihan Industri. Saya jamin akan memberi yg terbaik buat company.

Student : Universiti Tenaga Nasional, bangi.
Degree: Electrical Power Engineering (HONS)
Duration: minimum 12 weeks - 20 April 2009 until 10 July 2009
Allowance : tak kisah...xde pun takpe kalu company2 besar.


Saya lagi prefer kalu trus dapat kerja situ sebaik sahaja habis industrial training sbb sy mmg akan mencari kerja since praktikal time tu last thing yg sy kna complete utk grad degree.
so isu duration time tu tak jadi hal.

sapa2 yg ada info lebih bagaimana cara terbaik utk apply kompeni2 oil&gas dan juga power service or power plant leh la kongsi2 info disini....

kalu ada sapa2 HR dalam kompeni2 tu...sy sedia menghantar resume, verfication letter dan application letter by hand, walk in at your company dan juga email for further consideration..


saya harap warga2 CG disini dapat membantu saya...nak sgt2 ceburi bidang2 oil&gas, power service dan power plant.:D:)

contact : 012 4166786
email : murs_sar[@]yahoo[dot]co[dot]uk
nak PM dan YM pun boleh..nk drop msg kat profile pun boleh [sini]
 
Sponsored Post

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
BUMP2!! sapa2 tulun aku BUMP!! :)paid
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
Malam jap lagi aku bump lagi..

maybe bos2 tgh kat ofis lagi skang nehh!!!

doakan aku semua ekk.....;)
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
bump skali time2 magrib nehh!! ;)
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
BUMP!!!!! sapa2 ada info..meh la tulun saya..isk2 :( :(

tulun bg support pun jadi la...hehehhehe :D
 

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
sapura crest tak panggil lagi ke? bro..
belum panggil la bro..tu risau sket tuu...tp mmg happy sgt2 la kalu bleh dapat situ...aminnnnn#:-S

bleh tulun2 sket tak bro....:">:">
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
tolong UP...
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
kt opis aku neyh pon bole gak.

try kol akak neyh.

Puan Shaharatul Ima
Seksyen Pembangunan Sumber Manusia
Bangunan 5 Tingkat 7
SIRIM Berhad
Tel:03-55446616

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register