BTC USD 38,914.1 Gold USD 1,824.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Tayar Kereta Saiz 205/40/18

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
salam/hi warga cg yang budiman...

saya sedang mencari tayar 2nd saiz 205/40 untuk rim 18 saya..kalau boleh bunga dalam 80% ke atas...

susah sangat nak cari kat ipoh ni..
jenuh pusing2 masih tak jumpa juga..memang agak rare juga la saiz tayar ni kat ipoh...

kalau baru pun ok tapi biarlah tayar dari taiwan/indonesi/china sebab den tak mampu beli tayar saiz ni yang branded2..mahal gile lol... :D

kalau ada warga cg yang terjumpa saiz tayar ni kat mane2, please pm saya no koktek seller tu ye...

boleh dikatakan URGENT juga la nak pakai tayar ni...nak jalan jauh...

thx. :)
 
Sponsored Post

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
nipis betul bro punya tayar..ni mau pakai kat civic ke evo??hehe
 

m0nit0r

Active Member
Joined
Dec 27, 2006
Messages
2,231
Reaction score
9
Points
25
cube sebey kat area puchong..
sana byk tayar 2nd bebesar..
 

juweialhaj

Super Active Member
Joined
Apr 1, 2011
Messages
8,521
Reaction score
94
Points
70
bro 40 tu lebar nye kan. macam comel je tayar saiz ni.

bump utk tt
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
cube sebey kat area puchong..
sana byk tayar 2nd bebesar..

alamak bro...kete takleh jalan jauh dah ni sebab tayar dah out...
kalau bro tolong tanyakan bole? nanti saya blanje rokok skotak :)cgrock
 

khairul385

Legendary Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
14,397
Reaction score
10
Points
115
bro 40 tu lebar nye kan. macam comel je tayar saiz ni.

bump utk tt

40 tu tebalnya tuan...lebarnya yang 205 tu....
memang comel2 je tayar yang kene masuk kata perdana ni sebab nanti kalau tebal sangat nanti tayar ada upper arm...

thx tuan tolong kasi bump :)
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,482
Reaction score
93
Points
80
semalam nampak city pakai tayar 18 ni, sekali dia u turn, tu dia bunyi..kreeeekkk..btw tt, free bump 4 u..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register