Mencari tapak untuk buat kedai makan

CG Sponsors




Heart^BeE

Active Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
Sy mencari ruang niaga/kedai/restoran untuk di sewa di sekitar ampang.

boleh jugek di area selangor or KL. hope sgt ade yg boleh bantu. perancangannya, nak buat kedai makan.

da google tp tak byk choice n sng cakap krg sesuai dgn ape yg sy nak. supaya lbh mudah, bajet sewa kalau boleh RM 500 ke bawah. kalau up pun skit2 takpela.

or sape2 yg berminat nak sewakan ruang2 yang ade d restoran anda, sila bagitau sy. sy sgt alu2kan.

hope boleh bantu. tQ in advance.
 
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
murah sgt kalau budget sekitar rm500 area kl
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
melaka pun tak dpt sebulan 500
 

PainKiller

Super Active Member
Joined
Jan 21, 2008
Messages
7,913
Reaction score
41
Points
70
Mana nak dapat budget RM500..kat KL..huhu
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
murah sangat bajet tu TT.. :-? TT nak niaga apa?
 

Heart^BeE

Active Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
so kalau gitu minimum brp?? if RM800 ade dapat.. but tempat tu sunyi jek

cam takde potensi nak maju..or maybe takes time

maybe yg nk share tapak ke.. nk bg sewa kat sudut2 restoran ke.. tu pn jadi le.. hehe

bkn la demand utk kedai yg high class.
 

malkovich

Active Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
2,399
Reaction score
85
Points
30
aritu aku n kengkwn survey kat area ampang waterfront

1 lot sewa average rm1200....500 mimpi jela,ampang kot :D
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,255
Reaction score
516
Points
176
kalau bukak gerai kat tepi restoran org bole la kot
 
Sponsored Post
Top
Log in Register