BTC USD 59,848.7 Gold USD 1,743.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari tanah untuk disewa sebagai tapak menara telekomunikasi.

Sponsored Post

Sengkuang13

Active Member
Joined
Jun 23, 2011
Messages
1,276
Reaction score
1
Points
25
kalau area selangor lah kan..syarikat berdaftar kalau xsilap cuma konsortium jaringan selangor ke apa ntah syarikat tue..berpangkalan di amcorp mall..xtahu la pulak dalam selangor kalau ada syarikat lain yang buat juga..menara telekominikasi nie
 

shujkor

Freshie
Joined
Oct 9, 2009
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Salam semua,

Sapa-sapa yang ada tanah di sekitar Jalan Abd. Wahid ke jalan Bukit Kapar, Meru, Klang, dan bersedia untuk menyewakan sebahagian kecil tanah (20m x 20m), boleh tinggalkan nombor telefon kat sini atau PM saya.

Syarikat tempat saya kerja ni, minat untuk menyewa tanah kat area situ, dan area2 lain, nanti saya 'list down'kan untuk dibina menara telekomunikasi.

Kadar sewaan adalah RM 1,500 hingga RM 1,800 sebulan. tempoh kontrak selama 15 tahun dengan opsyen 'renew' setiap 5 tahun.

tempat-tempat lain:

1.Bukit Kerayong (3°12'24.80"N/101°24'15.52"E) nama tempat tak reti.
2. Jalan Simpang 3 Jeram/Jalan Merbau.

aku bagi yang ni dulu.
yang lain2.. kemudian sikit.

TQVM



masih ade ofer lg..?
call 017-6725237
shukor
 

adishams

Junior Member
Joined
Oct 12, 2011
Messages
77
Reaction score
3
Points
16
Tuan,

Kalau masih lagi berminat dengan Lokasi Jalan Simpang 3 Jeram/Jalan Merbau ,

Boleh hubungi 0133411243 Hj. Mohd Saad.

Tq. Tuan.
 

airol

Active Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
2,135
Reaction score
9
Points
25
untung buat mcm ni.tanah mak mentua aku dah pacak 2 pencawang.bulan2 masyuk 4k.tp itu dlu.skrg dia kene halau kluar.adik bradik tamak harta.
so pd sesapa yg nak buat tu pastikan tanah atas nama sndiri.jgn ada mslh kemudian hari.
 

taipan6181

Legendary Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
13,536
Reaction score
4
Points
120
kawasan pendang kota sarang semut.tokai,gurun sp ..mana lah kira a/star halo2 no...emmm
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register