BTC USD 37,287.5 Gold USD 1,797.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari tanah untuk disewa sebagai tapak menara telekomunikasi.

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
Salam semua,

Sapa-sapa yang ada tanah di sekitar Jalan Abd. Wahid ke jalan Bukit Kapar, Meru, Klang, dan bersedia untuk menyewakan sebahagian kecil tanah (20m x 20m), boleh tinggalkan nombor telefon kat sini atau PM saya.

Syarikat tempat saya kerja ni, minat untuk menyewa tanah kat area situ, dan area2 lain, nanti saya 'list down'kan untuk dibina menara telekomunikasi.

Kadar sewaan adalah RM 1,500 hingga RM 1,800 sebulan. tempoh kontrak selama 15 tahun dengan opsyen 'renew' setiap 5 tahun.

tempat-tempat lain:

1.Bukit Kerayong (3°12'24.80"N/101°24'15.52"E) nama tempat tak reti.
2. Jalan Simpang 3 Jeram/Jalan Merbau.

aku bagi yang ni dulu.
yang lain2.. kemudian sikit.

TQVM
 
Sponsored Post

megazord

Fun Poster
Messages
385
Joined
Aug 19, 2009
Messages
385
Reaction score
1
Points
15
kt klntan xnk kew bro?cna aku bwk la tnh2..bukit lak tue..
nnti klu nk pm aku..heheh3...promote ni bro,sowry..
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
tergeliat aku baca post hang ni.. eja la bebetul...

ok.. kelantan, sorry bro.. aku ambik selangor jer..

kelantan, try hantar kat infraquest. diaorg ada list kat mana diaorg nak.
 

megazord

Fun Poster
Messages
385
Joined
Aug 19, 2009
Messages
385
Reaction score
1
Points
15
hahah3,sowry bro..byk silap ejaan tu..
sowry2..haha3..
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
no hal bro..

cuba lagi...
wakakakkaak.....
 

akuworld

Active Member
Messages
1,289
Joined
Feb 22, 2007
Messages
1,289
Reaction score
2
Points
25
kat area bukit changgang banting selangor & dengkil sepang tak de ke bro?
 

lindu aji

Freshie
Messages
34
Joined
Nov 3, 2008
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
salam.. masih di perlu kan lg ke tnh unt 'pengcawang'... tu? klu perlu kn lg,bri tahu la, ada tnh d gombak kwsn bukit yg sesuai unt d bena menara pengcawang.... 0163937375
 

SCEG

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
2,545
Joined
Feb 27, 2010
Messages
2,545
Reaction score
18
Points
25
Salam semua,

Sapa-sapa yang ada tanah di sekitar Jalan Abd. Wahid ke jalan Bukit Kapar, Meru, Klang, dan bersedia untuk menyewakan sebahagian kecil tanah (20m x 20m), boleh tinggalkan nombor telefon kat sini atau PM saya.

Syarikat tempat saya kerja ni, minat untuk menyewa tanah kat area situ, dan area2 lain, nanti saya 'list down'kan untuk dibina menara telekomunikasi.

Kadar sewaan adalah RM 1,500 hingga RM 1,800 sebulan. tempoh kontrak selama 15 tahun dengan opsyen 'renew' setiap 5 tahun.

tempat-tempat lain:

1.Bukit Kerayong (3°12'24.80"N/101°24'15.52"E) nama tempat tak reti.
2. Jalan Simpang 3 Jeram/Jalan Merbau.

aku bagi yang ni dulu.
yang lain2.. kemudian sikit.

TQVM


ko keje company apa bro?if i may ask ... menara ni untuk which service provider?
 
Last edited:

AfiqCivic

Freshie
Messages
2
Joined
Apr 8, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Bro, kalau nak buat menara sebelah menyebelah dengan asiaspace punye, sewalah tanah aku kat Seksyen 32 Shah Alam :D
 

john johnny

Freshie
Messages
20
Joined
Aug 5, 2011
Messages
20
Reaction score
0
Points
3
Salam semua,

Sapa-sapa yang ada tanah di sekitar Jalan Abd. Wahid ke jalan Bukit Kapar, Meru, Klang, dan bersedia untuk menyewakan sebahagian kecil tanah (20m x 20m), boleh tinggalkan nombor telefon kat sini atau PM saya.

Syarikat tempat saya kerja ni, minat untuk menyewa tanah kat area situ, dan area2 lain, nanti saya 'list down'kan untuk dibina menara telekomunikasi.

Kadar sewaan adalah RM 1,500 hingga RM 1,800 sebulan. tempoh kontrak selama 15 tahun dengan opsyen 'renew' setiap 5 tahun.

tempat-tempat lain:

1.Bukit Kerayong (3°12'24.80"N/101°24'15.52"E) nama tempat tak reti.
2. Jalan Simpang 3 Jeram/Jalan Merbau.

aku bagi yang ni dulu.
yang lain2.. kemudian sikit.

TQVM
ada lagi ke orng nak sewa tamah utk syarikat telekomunikasi?

taah atas bukit at bkt kerayung dan di pahang masih ada

012-3008434
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register