mencari tanah untuk dijual area pedas, n9

CG Sponsors




wira2597

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2009
Messages
3,479
Reaction score
9
Points
25
salam..saya mencari tanah area Pedas, Negeri Sembilan yang hendak dijual. Dalam lingkungan 2 ekar. :)
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
salam..saya mencari tanah area Pedas, Negeri Sembilan yang hendak dijual. Dalam lingkungan 2 ekar. :)
tumpg tny TT

kat sana bp market price utk tanah 1 ekar

dgr citer kat n9 harga tanah ni murah .... betul ke ?
 

wira2597

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2009
Messages
3,479
Reaction score
9
Points
25
tengok kawasan gak bro..kalu tepi jalan besar boleh tahan gak harganya..kalu dusun2 dlm cket dlm 20-25k seekar
 

wira2597

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2009
Messages
3,479
Reaction score
9
Points
25
aku pun duk cari ni..kawasan pedas ok sebab dkt ngan highway..dari kl pun sejam je
 

wira2597

Active+ Member
Joined
Jan 23, 2009
Messages
3,479
Reaction score
9
Points
25
sesiapa yg berminat nak jual tanah area sana info aku ye..tq :D
 

ieda_0205

Banned
Joined
Feb 13, 2010
Messages
1,245
Reaction score
5
Points
30
salam..saya mencari tanah area Pedas, Negeri Sembilan yang hendak dijual. Dalam lingkungan 2 ekar. :)
saya ada beberapa pieces of land nk dijual di negeri sembilan..hubungi saya untuk keterangan lanjut..Rubie 019-377 0028 atau partner saya azhari 019-636 0784
 

ieda_0205

Banned
Joined
Feb 13, 2010
Messages
1,245
Reaction score
5
Points
30
salam..saya mencari tanah area Pedas, Negeri Sembilan yang hendak dijual. Dalam lingkungan 2 ekar. :)
saya ada beberapa pieces of land nk dijual di negeri sembilan..hubungi saya untuk keterangan lanjut..Rubie 019-377 0028 atau partner saya azhari 019-636 0784
 

ieda_0205

Banned
Joined
Feb 13, 2010
Messages
1,245
Reaction score
5
Points
30
saya ada beberapa pieces of land nk dijual di negeri sembilan..hubungi saya untuk keterangan lanjut..Rubie 019-377 0028 atau partner saya azhari 019-636 0784
 
Sponsored Post
Top
Log in Register