Mencari Tanah Komersial sekitar Kuala Lumpur - 1/2 ekar sahaja

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam..

Aku ada serius buyer nak beli tanah komersial utk buka showroom (ASAP) di Area Bandar KL..sesapa yang ada info bole PM/SMS/Call 013-6068441 aku dan send geran/dokumen [email protected]..harga bajet dalam 1.5Juta...keluasan 1/2 ekar....thanks
:D:D:D

update: Buyer nak tanah dalam 1/2 ekar jer...lokasi di tengah2 KL dan mesti strategik!!! Tanah mesti cantik, F/hold dan dah diconvert kpd status bangunan. Aku dah deal sebelum ni tp buyer mcm tak berminat jer...harap ada sapa yg ada, pls contact aku segera!!! tq
 
Last edited:
Sponsored Post

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
oraite .. aku rasa mcm ada je .. nanti aku roger ...
 

haman_family

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2010
Messages
115
Reaction score
0
Points
10
aku ada kot..sebelah station putra maju junction.tp tu residential..betul2 balakang uniKL.bole?
 

haman_family

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2010
Messages
115
Reaction score
0
Points
10
ni yg projek ditinggalkan blakang uniKL..siap skali dgn DO..bagi email..
 

agrofutures

Active Member
Joined
Apr 26, 2009
Messages
1,033
Reaction score
0
Points
25
1.29 acre di kaw yap kwn seng,
freehold,
rectangular shape,
approve dev order fr 111 unit condo,
40 storey, asking price 1500/ft²..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register