BTC USD 57,385.0 Gold USD 1,787.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mencari supplier prepaid kad rm10

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
assalamualaikum,
saye ni student lagi, student matrik...
saye berminat nak jual kad prepaid maxis n celcom rm10....
ade x supplier yg bleh bagi murah?:D

disebabkan saye ni student lagi, so, modal x besar la...
minimum order dalam 100pcs je....:-?
tapi insya-allah tiap minggu saye order la....
n kalo bleh post skali ye?

pm saye, or email kat saye taw....
 
Sponsored Post

nsarmd

Freshie
Messages
38
Joined
Apr 4, 2007
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
Kat sini ade x supplier kad prepaid area kuantan @ kemaman @ kawasan2 sewaktu dengannya...??
TQ
 

wiravios

Fun Poster
Messages
256
Joined
Oct 4, 2008
Messages
256
Reaction score
3
Points
15
Salam....

maxis10= rm9.63 ( COD )

celcom10= rm9.52 ( COD )

sila contact 0172420226. ckgu syahrul. tq.

kalau pos, kena byr la sket ye...
 

klon8504

Super Active Member
Messages
5,110
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
kat sini ramai supplier lah.. yang ramai area selangor dan kl
 

fanlee

Legendary Member
Messages
14,022
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
Kat sini ade x supplier kad prepaid area kuantan @ kemaman @ kawasan2 sewaktu dengannya...??
TQ

kat sini kalu nak area kuantan try usha id dorbit dia supply area kuantan ,kau duk area mana
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
mcm ok je price 2....
kalo pos brape kne bayar?
pos laju boleh x?
minimum order 100-maxis n 100-celcom bleh x?
rm5 nye ade x?
 

geniusneuro

Banned
Messages
19,775
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
emm...
lagi satu, bleh ke dapat segera lpas bayar?
saye x nak tunngu lame...
nak dapat segera trus
 

Dobit127

Active+ Member
Messages
2,890
Joined
Oct 29, 2007
Messages
2,890
Reaction score
87
Points
45
kat sini kalu nak area kuantan try usha id dorbit dia supply area kuantan ,kau duk area mana
aik.... ade jugak name aku kat threads ni....

ehhh....silap dorbit....silap org...soriii....

heeeee
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
apa susah2 ko join jer kat siggy aku, pastu ko top-up berapa yang termampu jer...
 

Dobit127

Active+ Member
Messages
2,890
Joined
Oct 29, 2007
Messages
2,890
Reaction score
87
Points
45
mcm ok je price 2....
kalo pos brape kne bayar?
pos laju boleh x?
minimum order 100-maxis n 100-celcom bleh x?
rm5 nye ade x?
byk sungguh soalan hang...

lain kali hang citer dulu...hg duk kat mane..senang org nak letak harga...

ok kiter tgk soalan hang...

1. Harge abg wiravios bagi tu tersangat ok....standard aku... RM9.70 ler...

2. Pos , memang ler ko kena byr...biasanya pos laju ler...anggaran 200 keping RM10 kot..lebih kurang..

3. Min 100 keping ....ok ..xde hal punyer... kalau aku ko nak sekeping pun boleh ...janji ko tanggung pos...heeee...paling min org amik dgn aku 50 kpg(25+25)...

4.RM5 ?...ni payah sikit nak jawab ni..tapi kalau kad fizikal dah x kuar dah....tapi.......,,,,?

5..boleh dpt segera lepas byr?... memang ler ko byr arini, esok lusa ko dpt ler kad tu... ikut kes aku, pagi masuk duit, ptg pos..tghari esok dpt dah barg... tapi kalau x sabar dah...COD ler..gerenti dpt terus lepas byr...

ok...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register