mencari supplier kad prepaid celcom & maxis

CG Sponsors




zacc

Freshie
Joined
Jan 7, 2009
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Saya mencari pembekal kad prepaid celcom & maxis utk $10. Harga mestila 9.30 atau lebih murah. Berapa banyak boleh supply pun tak kisah. Cash On Delivery (COD). Paling tidak pun 9.35. Kalau boleh 9.30 la. Boleh sms saya di 013-2758358 atau email saya [email protected]. Harap dapat nyatakan syarat2 jika ada. tq.
 
Sponsored Post

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
Saya mencari pembekal kad prepaid celcom & maxis utk $10. Harga mestila 9.30 atau lebih murah. Berapa banyak boleh supply pun tak kisah. Cash On Delivery (COD). Paling tidak pun 9.35. Kalau boleh 9.30 la. Boleh sms saya di 013-2758358 atau email saya [email protected]. Harap dapat nyatakan syarat2 jika ada. tq.
ramai yg duk kata serius buyyer tp ramai jg yg hampeh...
nie duk area maner nih?
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
Area maner nih?
Azhar 017-3242451
 

mywang

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,496
Reaction score
5
Points
25
pastu tolak ke sye 9.50..dah untung 20sen..
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
boleh ke dapat rm9.30? :-?
boleh tp aku x pakai cod tau...
kena bg deposit dulu...
security tuuu...
sape2 yg berani nak bg kepercayaan jer boleh contact aku...
letih dah aku duk balas mesej dgn panggilan...
tp semuanya cod...
sorry la ye tuan puan semua...

Azhar 017-3242451:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
boleh tp aku x pakai cod tau...
kena bg deposit dulu...
security tuuu...
sape2 yg berani nak bg kepercayaan jer boleh contact aku...
letih dah aku duk balas mesej dgn panggilan...
tp semuanya cod...
sorry la ye tuan puan semua...

Azhar 017-3242451:)cgrock:)cgrock:)cgrock
lagi satu nombor aku, Azhar 017-3242451 & 013-3260233
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
boleh ke dapat rm9.30? :-?
sekali lagi diingatkan kepada tuan2 dan puan2 sekalian...
aku x guna cod tau tp bg deposit dulu utk security bg pihak aku...
dah kena tipu sebab batal deal sesuka hati jer...
ok, faham semua...
hanya yang berani berikan kepercayaan saja boleh contact aku...
wassalam...

Azhar 017-3242451 & 013-3260233

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

mywang

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,496
Reaction score
5
Points
25
sekali lagi diingatkan kepada tuan2 dan puan2 sekalian...
aku x guna cod tau tp bg deposit dulu utk security bg pihak aku...
dah kena tipu sebab batal deal sesuka hati jer...
ok, faham semua...
hanya yang berani berikan kepercayaan saja boleh contact aku...
wassalam...

Azhar 017-3242451 & 013-3260233

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
bro servis area mane je??
 

azhar86

Legendary Member
Joined
Nov 14, 2007
Messages
10,970
Reaction score
7
Points
115
bro servis area mane je??
x kisah...
owner duk bangsar...
kalau yg jauh2 tu...
seeloknya minima 1000 kad ke atas la...
papehal contact handphone...
lepas nie ada hal kt luar...
x dpt nak online...
Azhar 017-3242451 & 013-3260233:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register