Mencari Supplier 916/999 Gold

Recommended Brokers


silentmillionaire

Active+ Member
Joined
Nov 18, 2009
Messages
2,515
Reaction score
10
Points
25
Salam warga CG..

Saya sedang mencari supplier barang kemas di area Kuantan..

Harga yang dicari adalah seperti harga kilang dan bukan harga jualan..

Jika ada, sila beritahu saya untuk rundingan.. :)

SMS 019-9978853... :)cgrock

Blackberry Pin Saya : 27627959
 
Sponsored Post

maziah747

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2008
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
salam utk smua,saya ada jual usedgold 916 siap cuci online.nak kate rege kilang x jugak.tp murahla dr rege semasa.rege bertukar 2x sehari ikut world market rege x berubah sabtu ahad aje.berminat leh call 0193587098 pm atau tengok kat fb maziah abim tqvm
 

mrsmoney

Active+ Member
Joined
Dec 31, 2009
Messages
3,522
Reaction score
100
Points
33
salam utk smua,saya ada jual usedgold 916 siap cuci online.nak kate rege kilang x jugak.tp murahla dr rege semasa.rege bertukar 2x sehari ikut world market rege x berubah sabtu ahad aje.berminat leh call 0193587098 pm atau tengok kat fb maziah abim tqvm
Haa.. Akak dapat rege kilang kat mane? Ceciter.. He, he..
 

maziah747

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2008
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
salam,hehe mana dpt rege kilang akk bisnis ciput je. jual beli ajelah ,klau used yg nak tolak kat akk 916 yg x rosak akk amik rm148/g yg rosak akk amik rm143/g kemudian akk recondition jadikan mcm baru tp used jual balik + rege recondition + untung jual rege bawah ckit dr pasaran.tu aje.siape nak beli chk kat wall pesbook akk maziah abim .
 
Sponsored Post
Top
Log in Register