BTC USD 21,383.5 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Suplier Gamogen Healin

miehensem

Legendary Member
gem
Messages
16,300
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,300
Reaction score
1,829
Points
201
salam geng cg..


aku ni ada kedai ubat.. disebabkan ada permintaan drpd kasteme utk produk healin gamogen ni.. ada sapa2 boleh supply kat aku boleh inform..

ni rupa benda tu..

gamogenfc1.jpg
 
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Messages
7,020
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Bkn ke leh dpt kt House of Healing
 

miehensem

Legendary Member
gem
Messages
16,300
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,300
Reaction score
1,829
Points
201
kalo nak beli runcit boleh..

kalo nak ambik borong.. depa tak kasi..


aku dulu jual healin gak.. tp depa dah tak supply utk kedai2 ubat biasa ni.. kalo nak barang tu kena p kat house of healin je..


masalahnya tmpat aku ni house of healin pun tak byk brg.. pastu ramai kasteme mai tanya kat kedai aku.. so kalo ada sesapa boleh tolak.. kalo percent okey.. aku ambik la borong.. maybe dlm 2-3 dozen utk permulaan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register