BTC USD 49,663.7 Gold USD 1,698.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mencari software DVD writer copy lebih dari satu serentak

CG Sponsors




carigol

Active Member
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,584
Reaction score
14
Points
25
Assalamualaikum,

kepada warga CG sesiapa yang tahu cara nak copy DVD serentak dari pc harap dapat membantu.

Contohnya saya pasang DVD writer 4 unit atau lebih pada pc, saya nak copy serentak dalam satu masa.

saya ada terdengar ada software untuk buat copy serentak tapi tak tahu mana nak cari puas tanya kedai komputer tak jumpa2.

setakat ini yang boleh dilakukan copy satu persatu iatu setelah selesai copy drive D baru boleh pindah drive E.

saya ada tengok di kedai DVD duplicate/dvd rack boleh copy 10 serentak tanpa pc harganya sangat mahal cuma casing, power suply dan master monitor RM 1800.00 belum termasuk DVD writer 11 unit kesemuanya.

segala maklumat dan bantuan di ucapkan setinggi tingi terimakasih.

sama-samalah kita ambil ilmu yg bermanafaat sahaja.
 
Sponsored Post

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70


SwiftDisc Burning Wizard Features:
DVD-R DL 8.54GB
DVD+R DL 8.5GB
Burn large files bigger than 4.0GB
on DVD+R DL and DVD-R DL media
Audio Track and Indexes Editor (Wave Editor)
Hierarchical File System (Mac OS X)
Bootable CD and DVD
DVD+R DL 8.5GB, DVDR, DVDRW, CD-R, CD-RW
Burn Video DVD (DVD+R DL 8.5GB)
Rip Audio CD to WAV, Windows Media Audio (WMA)
and Vorbis Audio (OGG)
Windows Media Audio 9s Lossless Encoding
Vorbis Audio 1.1 Encoding
Download CD information from Internet
Copy DVD
Copy CD (RAW CD, RAW CD + Subchannel)
Audio CD Burning with CD-TEXT.
Burn Audio CD from WAV, AU, AIF, WMA and MP3 files
"On the fly" conversion from MP3, WMA and WAV
Burn MP3 DVD
Burn MP3 CD
Burn WMA DVD
Burn WMA CD
Burn Data DVD (UDF, ISO, Joliet, Bridge)
Burn Data CD (UDF, ISO, Joliet)
Create DVD ISO image
Create CD ISO image
Burn ISO image to DVD
Burn ISO image to CD
"Drag and Drop" Data CD and Data DVD editing.
Long Joliet and UDF filenames
Burn data incrementally
Import data sessions
Format DVD+RW
Erase DVD-RW
Erase CD-RW
Navigate easily through the screens guided by the Burning Wizard
Buffer-Under-Run Protection: BURN-Proof, JustLink, Power-Burn, SafeBurn, SmartBurn, SeamlessLink
Burn on multiple devices simultaneously.​
 

carigol

Active Member
Joined
Sep 7, 2010
Messages
1,584
Reaction score
14
Points
25
boleh burn serentak ker bro mana nak dapat sofware tu
 

antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
boleh burn serentak ker bro mana nak dapat sofware tu
yang di boldkan dengan warna merah tu dah menunjukkan software tu memang berupaya untuk burn serentak. :) nak dapatkan software tu kamu boleh google je. pasti jumpa. :)
 

Wren

Freshie
Joined
Nov 16, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
meh sy bantu ..
link untuk download


HTML:
http://rapidshare.com/files/22027026/SwiftDisc.Burning.Wizard.v1.97.WinALL-EuViN.rar
 

doctor_style

Active Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
1,555
Reaction score
2
Points
25
uit. ade mcm 2 sekali ea.. bru doc tw la.. salu copy gne nero.. dlm 4 copy.. then nk paste dlm cd.. kna tnggu siap 1. then msuk blik cd, msuk lagi. msuk lagi.. so.. 4 kali la msuk.
 

antudegil

Active Member
Joined
Feb 25, 2006
Messages
1,790
Reaction score
103
Points
33
apa pulak x bolehnya. kalau tak xkan la senang2 je encik lanun boleh buat copy dekat cepat untuk benda2 best. :D
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
dah buat bisness jual cd ke bro...
byk je bende ni...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register