BTC USD 59,875.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mencari skim perlindungan dan simpanan utk anak

ay0b

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
797
Reaction score
9
Points
15
salam rakan forumer CG..

saya sedang mencari satu skim perlindungan dan simpanan utk anak saya berumur 3thn (lelaki)

skim perlindungan tu nak yang cover medical cost utk anak, skrg ni hanya guna company punye skim coverage

utk skim simpanan pula untuk hingga anak dewasa, .

mana2 agen yang ada, boleh la PM sama saya skim2 yg sesuai.

Terima kasih
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
prudential BSN okay kot...education plan + medical card

aku bukan agen.....
 

DanielAriffin

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,043
Reaction score
26
Points
75
prudential BSN okay kot...education plan + medical card

aku bukan agen.....

Salam...
meh TT ambik dgn saya... saya tak bagi education plan rugi :D saya bagi full plan.. duit withdraw any times.. nak pakai untuk apa2 pon bule.. tak perlu education semata2.. included..

1.Medical Card
2.Saving yg cukup untuk Study
3.Free insurance jika bapa atau ibu sakit kekal atau meninggal.
4.Elaun tunai ward RM800 sehari :p nak kurang or lebih pon buleh..

Please contact my numbers.. 017.495.3709
 

ay0b

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
797
Reaction score
9
Points
15
berapa budget TT? boleh pm saya detail..thnx

huhu..blom ada geran utk send PM..,

saudara ridzuan.. bajet saya dalam lingkungan rm100-rm200.. jika ada yg bkn dlm lgkungan bajet tu, saya tak kisah. bleh dipertimbngkn.. cuma skrg nak cari skim yg sesuai je dulu
 

ay0b

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
797
Reaction score
9
Points
15
Salam...
meh TT ambik dgn saya... saya tak bagi education plan rugi :D saya bagi full plan.. duit withdraw any times.. nak pakai untuk apa2 pon bule.. tak perlu education semata2.. included..

1.Medical Card
2.Saving yg cukup untuk Study
3.Free insurance jika bapa atau ibu sakit kekal atau meninggal.
4.Elaun tunai ward RM800 sehari :p nak kurang or lebih pon buleh..

Please contact my numbers.. 017.495.3709

tawaran yg menarik.. insyaAllah akan dihubungi
 

DanielAriffin

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,043
Reaction score
26
Points
75
ko kontek je bang.....power wooo :)cgrock

Salam...
power? power rangers.. :D 14b ni turn back key ell,meet client.. dan dapat makan malam free kat Menara KL :D

p/s:esok cheque cleint saya sampai... termasuk saya punya sekali.. :D
 

Ridzuan_AIA

Active+ Member
Joined
Jan 26, 2008
Messages
3,021
Reaction score
241
Points
33
huhu..blom ada geran utk send PM..,

saudara ridzuan.. bajet saya dalam lingkungan rm100-rm200.. jika ada yg bkn dlm lgkungan bajet tu, saya tak kisah. bleh dipertimbngkn.. cuma skrg nak cari skim yg sesuai je dulu

hihi.. :D
kalau mcmtu probably encik ayob boleh email pada saya dan saya send quotation saya pada encik ayob thru email.
thanks
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
salam rakan forumer CG..

saya sedang mencari satu skim perlindungan dan simpanan utk anak saya berumur 3thn (lelaki)

skim perlindungan tu nak yang cover medical cost utk anak, skrg ni hanya guna company punye skim coverage

utk skim simpanan pula untuk hingga anak dewasa, .

mana2 agen yang ada, boleh la PM sama saya skim2 yg sesuai.

Terima kasih

inginkan kad perubatan yang menanggung kos rawatan 100%?simpanan boleh dikeluarkan bila2 masa?caruman menjadi percuma jika pembayar meninggal/tpd/mengidap salah satu dari 36 jenis penyakit kritikal.elaun hospital.

jika en ayob inginkan quotation boleh emailkan saya umur anak,umur encik ayob atau hubungi saya 012-6085737

[email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register