BTC USD 43,523.7 Gold USD 1,750.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari sesiapa yang power IT dan berminat jadi bisnes partner...

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Assalamualaikum....

Saya buka thread ni untuk mencari seorang yang power IT dan Boleh buat JV untuk jadi bisnes partner....

Sape yang power IT dan boleh buat JV sila bagitahu kelebihan anda dalam IT di sini....

saya akan memilih yang terbaik untuk menjadi rakan kongsi dalam membuka bisnes internet....


Ni antara syarat nak jadi partner:

1. Aku perlukan sorang yang pandai buat web.

2. Tahu buat JV.

3. Tidak terlalu skema.

p/s: Ni kawan aku yang suruh aku cari ni... aku pon salah sorang bisnes partner... Bisnes ni belum lagi mula... Mybe awal tahun depan baru mula.. Masih dalam perbincangan lagi.. Jadi sape yang nak join bagitahu jer kat sini.. Tapi kena power IT dan tahu buat JV yer....

UPDATE!!!!!!!

ni kat bawah ni msj daripada kawan aku tu....

kamikase30 said:
salam to all.....

Dengan ini aku 'kamikase30' ingin menjemput anda semua - buat join venture dengan aku..

korang x skema sangat kan..
korang power it kan....

jom join aku... sebab aku mempunyai semangat yang tinggi untuk menjana income yang banyak daripada internet ini.. ia bukan sekadar money semata-mata...

sebab aku akan pastikan it'is a good money.. verry verry good money..

KONSEP YANG AKU SANGAT-SANGAT TEKANKAN IALAH

HAVE FUN MAKE MONEY...

dan target pertama kita adalah Rm1,000,000 bermula 1 jan- 2 july 2009...

erm... boleh ke ni......

tu sebab aku perlukan seseorang yang mempunyai kepala gile-gile cikit
( ayat yang berbunganye ialah - /tidak terlalu skema...' kohkohkoh )...

so sorryyyyyyyyyy k, aku tak sempat nak jawab soalan-soalan korang... sebab jawapanye dah ada kat tempat korang ni...

* dan ni alasan yang korang dah biase dengar........ ' aku bz '..... hehehehe...

k macam mane korang nak tahu asal usul business ini... tolong contact secara personal kawan aku
ni ' wan_ensem501' dia akan tunjukkan macam mana nak cari aku...

k.. W'salam...
 
Last edited:
Sponsored Post

haikalazrin

Fun Poster
Joined
Aug 13, 2008
Messages
520
Reaction score
20
Points
15
aku pernah berkerja sebagai programing Java Script,PLC&Visual B...memang aku berminat tapi...aku dah kerja ngan GOV..tak dpat nak join..kalau part time boleh ke?
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
aku pernah berkerja sebagai programing Java Script,PLC&Visual B...memang aku berminat tapi...aku dah kerja ngan GOV..tak dpat nak join..kalau part time boleh ke?

nanti aku tanya ngan kawan aku tu k....
nnti aku bagi tahu..

ko tahu buat JV x ni bro???
 
Last edited:

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,546
Reaction score
265
Points
41
Assalamualaikum....

Saya buka thread ni untuk mencari seorang yang power IT dan Boleh buat JV untuk jadi bisnes partner....

Sape yang power IT dan boleh buat JV sila bagitahu kelebihan anda dalam IT di sini....

saya akan memilih yang terbaik untuk menjadi rakan kongsi dalam membuka bisnes internet....


Ni antara syarat nak jadi partner:

1. Aku perlukan sorang yang pandai buat web.

2. Tahu buat JV.

3. Tidak terlalu skema.

p/s: Ni kawan aku yang suruh aku cari ni... aku pon salah sorang bisnes partner... Bisnes ni belum lagi mula... Mybe awal tahun depan baru mula.. Masih dalam perbincangan lagi.. Jadi sape yang nak join bagitahu jer kat sini.. Tapi kena power IT dan tahu buat JV yer....

tahu buat jv tu apa maksud dia? tahu buat jv agreement ke atau ada maksud lain?
 

biomedik

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2006
Messages
4,546
Reaction score
265
Points
41
jv tu join venture bro..:D

aku tahu la jv tu initial utk join venture...tapi itu bukan soalan aku.

soalan aku apa maksud ko "tahu buat" join venture tu? tahu buat agreement ke?...tahu buat roti canai ke..apa?
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
aku tahu la jv tu initial utk join venture...tapi itu bukan soalan aku.

soalan aku apa maksud ko "tahu buat" join venture tu? tahu buat agreement ke?...tahu buat roti canai ke..apa?
nanti aku tanya kawan aku tu...
aku pon xtahu sangat...
tapi yang aku dengar dia cakap untuk mula bisnes la...
tapi kalau nak join mesti power IT dan reti buat JV katanya..
:D:D
 
Last edited:

izack1981

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2007
Messages
10,380
Reaction score
61
Points
120
nanti aku tanya kawan aku tu...
aku pon xtahu sangat...
tapi yang aku dengar dia cakap untuk mula bisnes la...
tapi kalau nak join mesti power IT dan reti buat JV katanya..
:D:D
hahhah... aku rasa yg member ko nak suh cari tu yg ada experience JV kut..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register