Mencari Servis Cash Out Duit Dari Kad Kredit KL/Selangor

CG Sponsors




lindasabri

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
553
Reaction score
37
Points
20
sya rasa ramai nak servis ni juga kan

ada sesiapa yg boleh cash out duit dari kad kredit

biasa org yg buat servis ni caj 2 ke 3% dari jumlah yg di cash out

so far cgrian cakap cari kedai emas

kedai emas mana yg biasa buat servis ni ya kut sesiapa tahu area KL Sngor
 
Last edited:
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
152,417
Reaction score
20,979
Points
1,671
sape penah cash kan kt kedai pajak?

dlu sebelum ada cash advance ni org ckp bole pg pajak je..tp xpenah try pun
 

lindasabri

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
553
Reaction score
37
Points
20
sape penah cash kan kt kedai pajak?

dlu sebelum ada cash advance ni org ckp bole pg pajak je..tp xpenah try pun
kira kedai emas mana mana la kut ya, tapi kalau chinese pnya kedai sure dia letak lebih dari 5% kut komisyen
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
kat jb byk je service ni.. 3%-3.5% xlebih dr 5% ikut kedai la.. aku mmg g yg 3% je..
 

lindasabri

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
553
Reaction score
37
Points
20
kat jb byk je service ni.. 3%-3.5% xlebih dr 5% ikut kedai la.. aku mmg g yg 3% je..
bro PM sya kedai jenis camana yg buat servis tu ya

kalau 3% ke 3.5% mmg ok tu....tapi diorg akan beri cash money secara instant ke
 

kaberete

Banned
Joined
Aug 11, 2008
Messages
1,372
Reaction score
13
Points
30
xyah PM la aku bgtau kat sini je..

Giant Extra Tmn Suria tau? dekat situ amik caj 3.5%. kedai emas sebelah tangga bahagian bawah. klu masuk ikut pintu depan yg byk teksi tu terus belok kiri, turun tangga, kedai kat sebelah kanan.

Satu lagi kat UMall tmn Universiti, kedai emas seelah Mesin ATM Maybank & CIMB. kat situ caj 4%@5% aku x ingat sgt.

Paling Murah kat Gelang Patah, Pekan Lama Gelang Patah. Kedai Emas U. Kat situ caj 3% utk classic, klu gold @ platinum caj 5%

Byk lagi la..
 

desert

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
822
Reaction score
1
Points
15
call je cust service .byk bank yg provide cash out dan boleh bayar instalment..cth hong leong ada cash on call..max tenure up to 3yrs..interest 9.8% per annum..3 hari da dpt cash
 

lindasabri

Fun Poster
Joined
Oct 19, 2007
Messages
553
Reaction score
37
Points
20
call je cust service .byk bank yg provide cash out dan boleh bayar instalment..cth hong leong ada cash on call..max tenure up to 3yrs..interest 9.8% per annum..3 hari da dpt cash
oh terima kasih dgn info ni...

maybe kalau guna kedai emas boleh dpt cash instant kut
 
Sponsored Post
Top
Log in Register