Mencari rumah sewa sekitar Seksyen 19 Shah Alam

CG Sponsors




apissharif

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Salam semua,

Sesapa yg ada rumah untuk disewa kat Seksyen 19 atau seksyen2 yg berjiran dengannya yg harga dlm RM 600? Kalau ada tolong reply kat sy.

Kalau boleh nak try rumah teres, mungkin susah tapi mungkin boleh dapat. Thanks...
 
Sponsored Post

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
Salam semua,

Sesapa yg ada rumah untuk disewa kat Seksyen 19 atau seksyen2 yg berjiran dengannya yg harga dlm RM 600? Kalau ada tolong reply kat sy.

Kalau boleh nak try rumah teres, mungkin susah tapi mungkin boleh dapat. Thanks...
susah laa Bro nak dpt rumah RM600 kat shah alam

aku nie as a student kat uitm shah alam

sewa flat aku kat seksyen 7 pown dah RM650

member aku yg maner sewa rumah teres kat shah alam semua dalam RM1000 - RM1200
 
Last edited:

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
agak2 bile nak masok? insyaAllah kalu takde aral aku dpt satu bijik umah kat sek 19 nih.. rumah teres medium low cost.. bedepan jalan kosong..unit no dua dari tepi.. :">
 

apissharif

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
susah laa Bro nak dpt rumah RM600 kat shah alam

aku nie as a student kat uitm shah alam

sewa flat aku kat seksyen 7 pown dah RM650

member aku yg maner sewa rumah teres kat shah alam semua dalam RM1000 - RM1200
mmg ramai yg ckp sewa shah alam ni mahal2 dlm RM 1000-1200. tp kalau sewa byr bnyk tu dah mcm bayar installment tuk rumah sendiri la kan...

Sebab tu aku try cari RM 600. semalam kwn aku inform dia penah cari kat pinggiran usj dpt la jugk sekitar 650... so just cuba nasib jugak lah..
 

apissharif

Freshie
Joined
Jan 5, 2009
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
agak2 bile nak masok? insyaAllah kalu takde aral aku dpt satu bijik umah kat sek 19 nih.. rumah teres medium low cost.. bedepan jalan kosong..unit no dua dari tepi.. :">
boleh tengok2 dulu umah tu tak? rasenya klu ok n family agree mungkin boleh masuk secepat mungkin...insya Allah
 

syaq

Legendary Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
13,425
Reaction score
5
Points
115
umah kat seremban tak nak ke bro?...umah teres setingkat kat area seremban/senawang semua sewa tak lebih RM350 sebulan... ;)
 

highrule

Freshie
Joined
Dec 13, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
umah kat seremban tak nak ke bro?...umah teres setingkat kat area seremban/senawang semua sewa tak lebih RM350 sebulan...


ade ke? aku cdg nak cari rmh kat area tu.. budget pun lbh krg camtu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register