Mencari Rumah Sewa diparit raja(brdekatan dengan UTHM)

CG Sponsors




princess_happy

Fun Poster
Joined
Dec 15, 2009
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
Salam semua..ade sesape x ade contact org2 yang nk sewakan rumah berdekatan dengan UTHM batu pahat area parit raja. kami memerlukan rumah sewa sebelum bulan 5 2010..

Jumlah student yang nk duduk 7 org..tak kisalah ade perabot ke tak..janji rumah ade....
 
Sponsored Post

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
tolg BUMP...teman pun mencari umah sewa kat area parit raja....
tolg le teman....
kang x pasai2 kne extend sem sbb x de tempat tinggai....:(:)((
 

smoulder88

Active Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1,738
Reaction score
8
Points
25
teman pon x tau dpk ke x asrama sem dpn,bru pohon tah cmane nk tau dpt ke x..
x dpt menangis r mncari umah kt parit raja 2..:(:)(:)((
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
teman pon x tau dpk ke x asrama sem dpn,bru pohon tah cmane nk tau dpt ke x..
x dpt menangis r mncari umah kt parit raja 2..:(:)(:)((

dah dapat ke bro...??:p:p
teman x dapt lg nie...mau naye je extand sbb x de tmpt tinggal sem depan.....:p:p
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
tumpang lalu....x de ke org parit raja kat sini....:p:p
 

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
berlambak rumah sane xg tny ke bro?

pt raja dlm da masuk?
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
kan byk taman kt sana..kampung aku de ler.sanggup ke duduk dgn atuk aku...hehehe
 

smoulder88

Active Member
Joined
Feb 25, 2010
Messages
1,738
Reaction score
8
Points
25
nk email r kolej 2 tny dpt ke x,kalo x dpt kena r mulakan gerakan mencari..hu3 2 susa nk cri 2,sem ni den kt umah tngguh pengajian..hu2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register