Mencari rumah sewa di area puncak jalil(BOLEH CLOSE,DAH DAPAT RUMAH)

CG Sponsors




janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
salam,
den nak carik rumah double storey area puncak jalil tak kisah la PUJ berapa.kalau ada roger den.den skang pun duduk area sini jugak.
kasi call/sms den di:0176689125

p/s:kalau kena dengan rege sewanya den nak masuk URGENT BULAN NI GAK.

kalau boleh sewa tak lebih RM650 dan Deposit 1+1 jadi lah.
 
Last edited:
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
410
Points
136
nanti aku tlg tanya satu customer aku tu...aritu kata dia ada rumah nak sewa area umah dia...PUJ 6...aku duduk PUJ 2...tapi area aku tu gila full.
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
salam,
den nak carik rumah double storey area puncak jalil tak kisah la PUJ berapa.kalau ada roger den.den skang pun duduk area sini jugak.
kasi call/sms den di:0176689125

p/s:kalau kena dengan rege sewanya den nak masuk 2/3 bulan lagi ni.
2-3 bulan lagi dah carik:eek:
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
nanti aku tlg tanya satu customer aku tu...aritu kata dia ada rumah nak sewa area umah dia...PUJ 6...aku duduk PUJ 2...tapi area aku tu gila full.
oh ekau duk puj 2.?den 2005 duduk puj 2/6 skang ni den duduk puj9 blakang esso..hehehehe..kalau ado tau nak sewa kasi tau den.
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
takdo ko nak sewa umah kat puncak jalil..den budak baik.sewa tak ponah miss bayar
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
takdo ko nak sewo?area sini?
 

mamamoto1

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
148
Reaction score
5
Points
15
bro ko beli je lah umah sonang smpi bile nk menyewa ish!! tokey pherox nie
kojo kek subang ko beli kat s.alam rr
nk boli den leh uruskan hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register