Mencari RUMAH SEWA area Shah Alam (Poli)

CG Sponsors




the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Salam warga CG.

Aku(the12) dan Kehidupan ingin mencari rumah sewa dengan kadar segera, untuk kemasukan bulan januari ni. (Akan menyewa untuk 1tahun).
Area politeknik shah alam pilihan utama. Kalau boleh jalan kaki g poli lagi cantik.

Sesiapa yang ada rumah nak disewakan, atau ada member - member yang ada rumah tuk disewakan..boleh la pm aku atau reply kat sini je.:)cgrock

Kalau boleh rumah tu mesti ada;
1) Mesin basuh ( malas la nak basuh manual)
2) Peti Ais.
itu je pun dah memadai.. hihi (demand)

Bawah ni ada gambar yg aku mark dgn siput barbie..area yang menjadi pilihan.(tak ada pilihan sangat pun sebenarnya, byk sangat lot kedai dan kilang je kat sana)


*PSA = Politeknik Shah Alam

Harap ada yang sudi membantu..terima kasih:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
up untuk hari jumaat!:)cgrock
siapa-siapa yang ada stok umah sewa..meh la share.:D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
up utk tuan tanah..budjet berapa ribu
 

suweb84

Active+ Member
Joined
Feb 13, 2008
Messages
3,214
Reaction score
10
Points
25
try cari kat area ttdi jaya..

bnyak gak tu...

xpon apatmen accapella pon myb ade gak kot...
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
try cari kat area ttdi jaya..

bnyak gak tu...

xpon apatmen accapella pon myb ade gak kot...
accapella:"> itu hanya boleh dalam angan2.

dah ada member yang try cari kat ttdi jaya..tp takda.
Aku kat kL..agak jauh la nak g sana. tu yang try cari online ni. mana la tau kalau2 ada geng2 cg leh recommend kan ke.:)cgrock
 
Last edited:

irkuhs Liamsi

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2008
Messages
210
Reaction score
5
Points
15
rumah teres sana aku rasa mahal sangat la,apa kata ko sewa je apartment,murah sikit dalam 6ratus,tu masa zaman aku la.
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
rumah teres sana aku rasa mahal sangat la,apa kata ko sewa je apartment,murah sikit dalam 6ratus,tu masa zaman aku la.
tahun lepas dah sewa kat apartment brunsfield, itu pun bulan-bulan kena RM1k.

Dah tak nak sewa sana sebab leceh. nak masuk pun kena guna access card. duduk dengan member - member, card boleh pegang dua je. leceh sangat asik stuck dekat pintu sbb tunggu org bukakan..:(scam
 

irkuhs Liamsi

Fun Poster
Joined
Dec 16, 2008
Messages
210
Reaction score
5
Points
15
situ memang mahal la,cuba g jalan2 belah ttdi jaya,banyak apartment baru buat kat situ,belah belakang petronas tu.
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
situ memang mahal la,cuba g jalan2 belah ttdi jaya,banyak apartment baru buat kat situ,belah belakang petronas tu.
Pangsapuri melewar tu ke yg dimaksudkan??

Yang rumah teres belakang petronas tu dah ada penghuni ke ek?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register