Mencari Rumah Putrajaya/Cyberjaya untuk Dibeli/Sewa

CG Sponsors




hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
260
Points
81
Salam semua,

Saya ingin mencari rumah untuk disewa atau dibeli di Putrajaya atau Cyberjaya

Sila PM atau email [email protected]

Saya sudah membeli rumah di Precint 18 untuk diduduki siap dalam 1 tahun setengah lagi

Jadi sementara tu nak cari rumah buat persinggahan sementara rumah siap.

Memang minat habis ngan Putrajaya
 
Sponsored Post

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
260
Points
81
thanks, rumah mampu milik ni ada lagi ke, menarik ni
 

mamamoto1

Fun Poster
Joined
Nov 3, 2009
Messages
148
Reaction score
5
Points
15
pergh!!
otai geng ODadvance dh semakin garang mengadvance kan diri heeee
bape budget bro. stau den umah kek sinun memang advance gilerr
yg bro beli tue bape hinngit tue ish ish ish
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
260
Points
81
kat precint 18 tu pas bumi diskaun 859k

lama dah carik umah dekat 3 tahun, tu yang paling berkenan di hati, belanja besar sket sebab nak bawak orang tua sekali duduk situ kira big family duduk sekali

kalau ikut kiyosaki ni tambah liability dah ni heheheh, income kuar tapi tak masyuk

---------

sori lari topik, kepada sesape yang ada tu sila PM or email, kemasukan bulan Feb atau Mac 2010. Thanks.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register