--- mencari rumah di taman bukit tiram, johor ---

CG Sponsors




mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
salam ... saya ingin mencari rumah SEWA di BUKIT TIRAM .... rumah tu kalau boleh satu tingkat dan range sewa rumah adalah dalam RM400. Aku ada rumah kat sana tetapi dah disewakan kepada org ... tak sampai hati nak suruh keluar ... so aku nak cari rumah sewa lain kat sana ....
 
Sponsored Post

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
kalau kau ada modal, aku boleh beri kau duduk rumah aku free utk setahun kat kota jaya, kota tinggi.
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
kalau kau ada modal, aku boleh beri kau duduk rumah aku free utk setahun kat kota jaya, kota tinggi.
Jauhnya bro ... wife aku kena posting kat Bank area JB Town ... sebelah UOB bank Jalan Wong Af Fook ..... kalau dari Kota tu ... nak balik jammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sgt ....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register