( mencari rakan niaga ) menuju puncak ---->jual beli PDA / iphone

CG Sponsors




faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
seperti yang sedia maklum/atau tidak sedia maklum :D ~~~~

sudah hampir 3 bulan saya menjalankan perniagaan jual beli PDA di carigold.com ini.....

klik------->

>>>>ini thread jual beli PDA saya di carigold.com<<<<


Dan dalam tempoh tiga bulan ini:
-banyak pengalaman manis,pahit,getir yang kami lalui
-juga dapat belajar selok belok perniagaan internet.
-kami sudah membina networking untuk stok sejauh negara jiran :)
-membina kepercayaan pelanggan :)

nak di ringkaskan cerita,saya dan team saya bercita-cita untuk mengembangkan perniagaan kami dengan membuka store di lelong.com.my yang mana disana lebih ramai visitor dan pembeli (sejuta pelawat sebulan)

point utama kami:
-tentang stok pukal,sudah diurus
-tentang management,3 bulan kami dah belajar/betulkan mana yang silap
-kami yakin dengan networking yang telah kami bina :)

1 masalah utama kami ialah modal.Modal besar ~~ anggaran RM 10K - 20K

so kepada ahli CG yang berminat untuk crossover/investor atau ingin memberi nasihat,anda dialu2kan untuk PM ataupun post terus idea anda disini :)
Alhamdulillah saya dah jumpa insan dicari2
setelah berbincang dengan beliau,kami sepakat untuk menandatangani 1 perjanjian..
dan beliau bersetuju untuk memberikan sejumlah modal yang amatlah besar nilainya bagi saya untuk terus berdiri dalam perniagaan ini.

kini saya sudah menggunakan tiga platform untuk berniaga dengan sokongan beliau:
(sila click untuk ke thread saya)

carigold.com
ugly racist toilet
mudah.com.my

dengan ini saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada beliau yang juga forumer di CG ini.
harap saya dapat terus berniaga atas nama BUMIPUTRA/MELAYU dengan sokongan anda semua

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
aa dah kuar pon.. :D
cayalah encik farid nak buat bisnes expansion
nanti musti betambah kencang income
 

faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
aa dah kuar pon.. :D
cayalah encik farid nak buat bisnes expansion
nanti musti betambah kencang income
insyaalah :)
ni nak cuba mintak pendapat warga CG nih
tp semua cam senyap ja :-?:-?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Dorang bukan malu tapi takut pisang berbuah berpuluh kali :)
 

snakes999

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
273
Reaction score
0
Points
10
yelahhhh takut terkena lagik arr..........zaman skang nie macam2 ada......ahakkksss
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
btul tu. takut pisang berbuah dua kali.

adakah dgn melabur dgn bro, nama aku akan dimasukkan ke dlm lembaga pengarah syarikat? maksudnya nama ada dlm ROB/ROC.

pastu ada org yg uruskan akaun tak? duit masuk, duit keluar adakah aku sbg pelabur bleh tgk dan monitor?

aku kalo nak invest tak mo tido. nak amik tau duit masuk duit keluar. tu penting.

Dorang bukan malu tapi takut pisang berbuah berpuluh kali :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register