Mencari Quotation...untuk insuran kedai jamu

CG Sponsors




haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
memandangkan thread aku kat section offer tu xde sambutan..aku bukak thread baru kat sini,mana la tau ade geng cg yg bole provide...

salam semua warga CG,

aku ade sebuah kedai jamu di Muar,

so,aku perlukan quotation utk insurankan kedai aku ni..

diminta sesiapa yang available membantu aku dalam proses ni,dan menglistkan ape yang aku perlu submit utk proses valuation..

bole paste kat sini atau pm je aku ye...
 
Sponsored Post

aizat1612

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2009
Messages
5,456
Reaction score
6
Points
70
apa yang nak diinsurekan?

Aizat
019-3527198
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
apa yang nak diinsurekan?

Aizat
019-3527198 begin_of_the_skype_highlighting**************019-3527198******end_of_the_skype_highlighting
nak insured produk2 jamu dan kosmetik dan kabinet kaca...
 

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
biz baik nih.. jamu+morek=$$$$$..
 

raph

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2009
Messages
641
Reaction score
0
Points
10
nak insured produk2 jamu dan kosmetik dan kabinet kaca...
Salam tuan tanah,

encik nak insure produk itu dari apa? kebakaran? atau kecurian? byk nak kene dapat info ni, sama ada package atau stand alone...

encik jauh lak, kalau dekat boleh jumpa. encik ada YM?
mungkin kita bleh bincang melalui YM.
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
Salam tuan tanah,

encik nak insure produk itu dari apa? kebakaran? atau kecurian? byk nak kene dapat info ni, sama ada package atau stand alone...

encik jauh lak, kalau dekat boleh jumpa. encik ada YM?
mungkin kita bleh bincang melalui YM.
ada ym..add saya nanti bro,,saya nak cover utk kebakaran dan lain2 musibah ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register