• Forum search currently under maintenance...

Wanted Mencari ps4 murah-murah jangan marah

Recommended Brokers


monyetsenyum

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
10
Salam Warga CG..

Di sini saya ingin mencari sapa-sapa yang nak juai PS4 boleh PM saya.
Kalau PS3 pon boleh kalau nintendo wii pon boleh PM kita deal tengok ONXON..:D
 
Sponsored Post

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,766
Reaction score
956
Points
71
Salam Warga CG..

Di sini saya ingin mencari sapa-sapa yang nak juai PS4 boleh PM saya.
Kalau PS3 pon boleh kalau nintendo wii pon boleh PM kita deal tengok ONXON..:D
ni yg rasa nak marah nih :mad:
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,007
Reaction score
1,906
Points
141
kat sini tak ramai sgt org muda aku rasa...
tak ramai gamers kt CG ni...tapi wallahualam...

dah try cari kt mudah.my??
 

monyetsenyum

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
10
dah tgk kat mudah.. nak try dekat sini sebab mana tahu org2 lama dah xnak mai dah.. saya pon bukan muda sangat cuma nak cari untuk anak(alasan sbb saya pon nak main jugak)...
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,007
Reaction score
1,906
Points
141
dah tgk kat mudah.. nak try dekat sini sebab mana tahu org2 lama dah xnak mai dah.. saya pon bukan muda sangat cuma nak cari untuk anak(alasan sbb saya pon nak main jugak)...
ok ok..sorry boss...saya tolong bump satu kali... :D
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,766
Reaction score
956
Points
71
ps4 kalau harga baru RM1080
ada bajet beli baru.

takde bajet.. simpan sikit beli baru jugak.
warranty semua ada,

kalau masih kurang bajet jugak..
baik beli baru jugak.. pasal org jual 2nd hand RM800 jugak
tak jatuh harga game nih.

tak caya gi tgk kat mudah.. 2nd pun mahal..
kalau ada yg jual 500 tu ada nigga nak tipu ko la tu

tapi ape pun besok kalau terbeli 2nd hen.. joystik mintak la beli baru
tu yg paling penting :D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register