BTC USD 33,786.9 Gold USD 1,781.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari produk Kolagen untuk lelaki

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
Saya mencari kolagen untuk lelaki,
-untuk kesihatan -
-kulit kasi cerah sket
-dan elakkan keguguran rambut..
-sms viber whatsup ke 0193190416...
-terima kasih..

banyak sangat iklan kolegen. tak tau untuk laki ke perempuan...
 
Sponsored Post

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
kawan aku ada jual kolagen asli..untuk laki pun boleh..
kena masak dulu lepas tu minum..bukan pil siap punya
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
kawan aku ada jual kolagen asli..untuk laki pun boleh..
kena masak dulu lepas tu minum..bukan pil siap punya

aku pun makan/minum yg mcm nih. rasa dia kalu tak sedap.. campurkan ngan jus buah. sedappppp. hehehe.
 

nservas.sales

Active Member
Joined
Sep 21, 2011
Messages
2,458
Reaction score
25
Points
30
Tak prnh plk terdgr psl kolagen khas utk lelaki. Mgkn blh doublekan pengambilan dos.
 

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,071
Reaction score
0
Points
20
Saya mencari kolagen untuk lelaki,
-untuk kesihatan -
-kulit kasi cerah sket
-dan elakkan keguguran rambut..
-sms viber whatsup ke 0193190416...
-terima kasih..

banyak sangat iklan kolegen. tak tau untuk laki ke perempuan...

yg vitc + pure collegen dr felinna x silap mmg boleh untuk lelaki dan pompoan... ada terbaca kat fb dia..
kalau minat nak beli inform saya ... :D
 

rihays83

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2012
Messages
179
Reaction score
0
Points
10
kalau eve kologen tu boleh ke lelaki minum/makan? ade campuran kacip fatimah aku tgk.... takut esok bangun bagi effect lain plak~
 

lengkuas

Fun Poster
Joined
Jun 16, 2007
Messages
863
Reaction score
3
Points
15
oversea punya produk pun banyak yang lelaki pun boleh makan tapi takda sijil halal.

saya pun cari kolagen untuk lelaki.
 

usahOne

Super Active Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,192
Reaction score
11
Points
65
ternampak produk dr ikan merah kolgen lelaki dan pompuan pun boleh..kene cri kat google.ari tu ada terbca kat cg depa kata kolagen ni asal dr binatang..bukanya tumbuhan..kena check betui2 dulu
 

only1

Super Active Member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
9,141
Reaction score
69
Points
70
Saya mencari kolagen untuk lelaki,
-untuk kesihatan -
-kulit kasi cerah sket
-dan elakkan keguguran rambut..
-sms viber whatsup ke 0193190416...
-terima kasih..

banyak sangat iklan kolegen. tak tau untuk laki ke perempuan...

Klu berminat nak try rumpai laut blh click kat siggy ambo..

tak pu layan blog www.butikbeautyanggunblogspot.com
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register