Mencari personal loan untuk komitmen 70%

CG Sponsors




nathipong

Freshie
Joined
Dec 7, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
salam warga CG...

Pertama kali dlm CG, harap2 ramai org boleh bantu utk dapatkan loan ni(bank or koperasi only)...

Basic 2500 keje swasta sdn bhd... tiada PGM..tidak blaklist cuma komitmen dah melambung ke 70% tapi payment masih cun(berkat site income)...

Hajat nak cari loan dlm 30k-50K... nak kurangkan komitmen kepada 50% or lebih rendah..then nak run bisnes sket...

Sapa2 yg ade kontek mana2 banker/koop yg gerenti boleh dapat dlm masa terdekat leh PM or emel di [email protected]

kita share le kat sini mana2 peluang baguihh sebab rasanya ramai rakan2 CG yg senasib ni....tambah2 keje swasta sdn bhd gaji bawah 2k..
 
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
salam warga CG...

Pertama kali dlm CG, harap2 ramai org boleh bantu utk dapatkan loan ni(bank or koperasi only)...

Basic 2500 keje swasta sdn bhd... tiada PGM..tidak blaklist cuma komitmen dah melambung ke 70% tapi payment masih cun(berkat site income)...

Hajat nak cari loan dlm 30k-50K... nak kurangkan komitmen kepada 50% or lebih rendah..then nak run bisnes sket...

Sapa2 yg ade kontek mana2 banker/koop yg gerenti boleh dapat dlm masa terdekat leh PM or emel di [email protected]

kita share le kat sini mana2 peluang baguihh sebab rasanya ramai rakan2 CG yg senasib ni....tambah2 keje swasta sdn bhd gaji bawah 2k..
Eh..cam samo ngan den la..kalau ekau dapat mana-mana nak buat kasitau den yo...den pun nak jugak nih...:D
 

azzam

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
175
Reaction score
1
Points
15
ada tak mana2 banker yg leh LULUSKAN balance transfer(overlap loan/cc dr bank lain).. cara ni bagus utk kurangkan komitmen..kalo ade share le kat sini.. aku ade tanya SCB tapi dia nak cc/loan dah lebih 3 tahun..kurang 3 tahun dia reject. Ada mana2 bank lain yg syaratnye longgar sikit tak?
 

cutemum

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Loan

Leh tak korang pm kt mum detail brp loan atau hutang korang, brp gaji, brp percent ptgn dlm slip, brp nak buat loan baru pehtu brp amount loan yg nak overlap? nanti mum cuba tanya kawan mum, kalau2 dia leh tolong...
 

nathipong

Freshie
Joined
Dec 7, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Leh tak korang pm kt mum detail brp loan atau hutang korang, brp gaji, brp percent ptgn dlm slip, brp nak buat loan baru pehtu brp amount loan yg nak overlap? nanti mum cuba tanya kawan mum, kalau2 dia leh tolong...
tq cute mum...dapat cari loan utk overlap loan2 yg ade..at least komitmen jadi kurang bulan2..
 

edyipohmali

Active Member
Joined
Dec 11, 2008
Messages
2,125
Reaction score
7
Points
25
sama juga dgn aku ..send detail kat aku,aku try buat kira2...
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
ref ssm..
bukak a/c company...
buat loan biz..
kwn leh tlg..
detail pm..
 

nathipong

Freshie
Joined
Dec 7, 2008
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
al-rajhi ade bukak produk baru.. balance transfer kad kdt...

ada mana2 banker al-rajhi yg leh tolong luluskan application balance transfer ni.. boleh kurangkan komitmen ni.. kalo ade PM aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register