BTC USD 17,347.1 Gold USD 1,798.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Penyewa opis (Seri Kembangan..)

abuyon

Junior Member
Messages
71
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
salam warga CG

saya mencari sesiapa yang berminat utk share 1 unit opis..
Lokasi Seri Kembangan,opposite KTM komuter serdang..
kalau masih kurang tahu kat mana...shoplot tepi The Mines (landmark paling senang)...

detail selanjutnya...tingkat 3..perabut ada la 3,4 biji meja terbiar..air dah kene potong tapi letrik masih on...

sewa RM800 bahagi 2 lah..

kalau nak detail lagi...silalah pm

mekasih...selamat berpose:D
 
Sponsored Post

jastho

Fun Poster
Messages
756
Joined
Nov 30, 2007
Messages
756
Reaction score
18
Points
15
ko buat bisnes apa kat situ bro..ada bisnes menarik ke yg boleh share
 

abuyon

Junior Member
Messages
71
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
ko buat bisnes apa kat situ bro..ada bisnes menarik ke yg boleh share

ada pun yg reply...

aku buat advertising/photography.. opis tu aku buat white room pastu aku ada large format printer sebijik yang buleh print bunting 2'x6'...
aku sorang2 je takde staf..

kalu berminat dan kerana ko org pertama reply thread ni...aku bagi ko guna semua kemudahan ni free....di ulang..FREE!

tq
 

xzoss

Active Member
Messages
1,218
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
susah aa bro..air takde..nak buang air nanti takkan main lap2 ngan tisu jek
 

abuyon

Junior Member
Messages
71
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
susah aa bro..air takde..nak buang air nanti takkan main lap2 ngan tisu jek

ko ingat aku org utan apa.... sambung la air..
opis ni masih blom berpenghuni..buat masa sekarang aku duduk kat 2nd floor..opis kat atas ni still kosong. kiranya aku nak pindah atas la kalu ada orang nak share

:)) :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register