Mencari pembeli untuk tanah FREEHOLD 39 ekar di Terengganu

CG Sponsors




encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
Sape ade serius buyer, boleh contact sy...

Tanah di Marang
FREEHOLD
Ladang sawit dlm 35 ekar, slebihnya kosong
Jalan masuk tar smpi ke pintu ladang
2 km dari Jalan Utama
Tanah paling tinggi, sgt sesuai untuk bangunan burung layang2
Kawasan disitu terdapat banyak bangunan burung layang2..
Sy boleh tunjukkan yg succesful jika brminat

Harga rm54k seekar...
Hubungi Zul 019-912 6114
 
Sponsored Post

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
sgt sesuai utk rumah burung layang2

Kawasan tinggi. Dah ada rumah di kwsn plg tersebut...Just modify jer utk buat rumah burung layang2...Utk yang bercadang projek besar utk burung layang2 memang sesuai la...sbb kawasan 39 ekar ni tinggi, jauh dari naik air...jalan tar...

memang kawasan ni mempunyai populasi burung layang2 tinggi...dah banyk pengusaha di sini...

 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
keadaan ladang dan buah sawit...sawit umur 7 tahun..jenis ape, tuan
dier dah lupe...sape yg ade buyer boleh contact sy dgn segera...



 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
sape yg ade kenal tauke burung layang2, boleh contact sy...memang sesuai sgt
tempat ni...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
ade byk lg FREEHOLD tuan tanah ni nk jual, tp dier nak jual yg ni dlu...sape ade contact pembeli, sila contact sy utk arrangement...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
aku up sikit..tanah freehold ni tanah pertanian lg...sape interested bleh...broker tak dilayan...ramai yg call tp broker...tanye mcm2, mintak hantar salinan geran la...nak potong line ke woi...

but sape nk cooperate dgn aku jual tanah ni bleh la call...aku nak jual rm54k seekar...
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
aku up sikit..tanah freehold ni tanah pertanian lg...sape interested bleh...broker tak dilayan...ramai yg call tp broker...tanye mcm2, mintak hantar salinan geran la...nak potong line ke woi...

but sape nk cooperate dgn aku jual tanah ni bleh la call...aku nak jual rm54k seekar...
mmm...sampai trade aku ko terjah nak jual tanah...mcm tergesa2 je ko ni jual tanah kenapa...ko jual tanah org x keybid ke kat pejabat tanah tu...ke sekadar tanah kawan2 ko tolong jual kan je..kalau dah keybid x perlu risau ko nak bagi copy gran ke nak bagi plan tanah ke nak bagi no lot tanah ke dan hape2 je la yg sewaktu dgn nya memang org dah x boleh buat ape2 pun dgn tanah tu...kalau org tu potong jln pun dia akan patah balik kat ko juga...silap2 kalau org tu nak potong jln p rujuk pajabat tanah,org pejabat tanah tu suh dtg berurusan jupe ko dulu.
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
mmm...sampai trade aku ko terjah nak jual tanah...mcm tergesa2 je ko ni jual tanah kenapa...ko jual tanah org x keybid ke kat pejabat tanah tu...ke sekadar tanah kawan2 ko tolong jual kan je..kalau dah keybid x perlu risau ko nak bagi copy gran ke nak bagi plan tanah ke nak bagi no lot tanah ke dan hape2 je la yg sewaktu dgn nya memang org dah x boleh buat ape2 pun dgn tanah tu...kalau org tu potong jln pun dia akan patah balik kat ko juga...silap2 kalau org tu nak potong jln p rujuk pajabat tanah,org pejabat tanah tu suh dtg berurusan jupe ko dulu.
tak prasan plak tu thread utk tanah ko jer...tgk cam ade jugak org lain advertise...aku ni bkn broker...tolong jualkan tanah sorng pakcik cina ni...dier dah tua...n mintak org jualkan tanah dier...mmg xde keybid2 aper pun...

kalo ade buyer leh kontek aku la...
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,580
Reaction score
134
Points
133
hurm...marang kat ane? beloh2 jenang ke? ke darat pok cang?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register