To Sell Mencari pembeli kambing secara pukal

CG Sponsors




frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
aku tolong member aku nak let go semua kambing dia.tapi tak tau mana nak jual kambing tersebut.kambing nak let go secara pukal.dengan kandang n mesin proses makanan kambing sekali kalau boleh...kambing nih location dia kat kedah...terms orang tuh nak is cash.no hutang okay....

Kambing terdiri dari baka senan, boer, jamnapari


senarai bilangan kambing

1 - ibu yang pernah beranak -> 142 ekor

2 - dara bunting -> 47 ekor

3 - bapa baka sedia ada (penjantan) -> 9 ekor

4 - anak jantan (boleh dijual) 30kg ke atas -> 78 ekor

5 - anak betina (umur 1 bulan keatas) -> 27 ekor

harga yang ditetapkan oleh penjual adalah rm180k...<----harga barui

kalau ada sapa2 ada info sapa2 nak wat biz kambing n silalah contact aku...sekian time kasih
:d





 
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,403
Reaction score
336
Points
136
Jauh tu kedah....beli sekor2 x bleh ke...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
aku pun nak sekor heheheh
 

frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
ala...tak leh la sekor-sekor...kalau ada buyer...kawan aku tuh tawarkan komisyen gak lah....leh gi tgk kambing sama2...pastu lau tak nak aku sumpah jadik kambing...ekkekeke...tak der arrr gurau jer..nak carik buyer jer....leh pm aku sapa yang berminat....
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
aku tolong member aku nak let go semua kambing dia.tapi tak tau mana nak jual kambing tersebut.kambing nak let go secara pukal.dengan kandang n mesin proses makanan kambing sekali kalau boleh...kambing nih location dia kat kedah...terms orang tuh nak is cash.no hutang okay....

Kambing terdiri dari baka senan, boer, jamnapari


senarai bilangan kambing

1 - ibu yang pernah beranak -> 142 ekor

2 - dara bunting -> 47 ekor

3 - bapa baka sedia ada (penjantan) -> 9 ekor

4 - anak jantan (boleh dijual) 30kg ke atas -> 78 ekor

5 - anak betina (umur 1 bulan keatas) -> 27 ekor

harga yang ditetapkan oleh penjual adalah rm230k...

kalau ada sapa2 ada info sapa2 nak wat biz kambing n silalah contact aku...sekian time kasih
:d
kedah kat mana bos?
 

frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
ala...tak leh la sekor-sekor...kalau ada buyer...kawan aku tuh tawarkan komisyen gak lah....leh gi tgk kambing sama2...pastu lau tak nak aku sumpah jadik kambing...ekkekeke...tak der arrr gurau jer..nak carik buyer jer....leh pm aku sapa yang berminat....:D
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
nie nak jual kambing nak wat modal forex kut...
 

frosted_head

Junior Member
Joined
Aug 7, 2008
Messages
97
Reaction score
0
Points
6
nie nak jual kambing nak wat modal forex kut...
tak lah bro...dia nak wat kenduri anak dia kawin...lagipun dia ada wat biz ikan keli sekarang nih....sapa nak beli ikan keli jugak silakan pm aku...dalam kuantiti yang banyak gak lah...beli sekilo sekilo tak leh...:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register