Mencari pembantu rumah balik hari (tidak tinggal dirumah majikan)

Recommended Brokers


emir

Active+ Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
4,605
Reaction score
37
Points
30
Salam semua,

Aku sedang mencari pembantu rumah yg boleh membantu menguruskan rumah aku setiap hari.

Kriteria yg diperlukan sama saje seperti pembantu rumah yg lain, asalkan boleh buat kerja

Gaji boleh dirunding, waktu bekerja juga boleh dirunding

Berminat sila hubungi Fara 012 244 5622

sorry lupe nak bagitau... area Rawang 48000, Selangor
 
Last edited:
Sponsored Post

Syaffieq25

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,221
Reaction score
22
Points
25
bukak thread biar terang sikit...
 

smartgirl

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 30, 2008
Messages
3,070
Reaction score
0
Points
20
Salam semua,

Aku sedang mencari pembantu rumah yg boleh membantu menguruskan rumah aku setiap hari.

Kriteria yg diperlukan sama saje seperti pembantu rumah yg lain, asalkan boleh buat kerja

Gaji boleh dirunding, waktu bekerja juga boleh dirunding

Berminat sila hubungi Fara 012 244 5622
Kalau kat area umah aku boleh ler aku suruh pembantu rumah aku kerja kat umah bro hari2 lain...:D tapi klate ar...:)
 

emir

Active+ Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
4,605
Reaction score
37
Points
30
sori la geng... aku lupe bubuh... maklum la dah tua huhuhu

aku dah edit 1st post :)
 

soulsix

Super Active Member
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,866
Reaction score
8
Points
65
biasanya berapa ye rate utk pembantu rumah jenis yg mcm ni? aku ada dpt offer pembantu rumah jenis mcm ni waktu kerja 8-5 sehari RM60. mahal ke murah yek.yg tak bestnya plak dia tak masak atau jaga anak. kerja2 rumah lain dia buat
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,438
Reaction score
30
Points
70
TT area rawang ek,? jiran aku dulu, selalu amik orang gaji yang seminggu dalam 3-4 kali datang bersihkan rumah dia semua... tapi sekarang dah tak nampak ada orang gaji..
 

aiztech

Active Member
Joined
Apr 15, 2011
Messages
1,138
Reaction score
1
Points
30
biasanya berapa ye rate utk pembantu rumah jenis yg mcm ni? aku ada dpt offer pembantu rumah jenis mcm ni waktu kerja 8-5 sehari RM60. mahal ke murah yek.yg tak bestnya plak dia tak masak atau jaga anak. kerja2 rumah lain dia buat
kat aloq setaq ni sehari bibik RM40 lagi...
 

emir

Active+ Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
4,605
Reaction score
37
Points
30
BUMP!

mari2... keje kosong yg fleksibel
 
Sponsored Post
Top
Log in Register