Mencari pemaju perumahan untuk buat rumah di Terengganu

CG Sponsors




encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
saya ada beberapa bidang tanah orang suh jualkan kepada pemaju atau yang nk JV dengan pemaju...1 di paya besar, k berang, lot semi-D...satu lagi di Bukit Tok Beng, Seberang Takir...

Kalau boleh bukan pemaju giant cam ANZ tu...yg sedang2 jer...bleh la kontek sy...

019-912 6114
 
Sponsored Post

azr

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
saya ada beberapa bidang tanah orang suh jualkan kepada pemaju atau yang nk JV dengan pemaju...1 di paya besar, k berang, lot semi-D...satu lagi di Bukit Tok Beng, Seberang Takir...

Kalau boleh bukan pemaju giant cam ANZ tu...yg sedang2 jer...bleh la kontek sy...

019-912 6114
bro, berapa keluasan tanah tu? status tanah tu sesuai untuk perumahan ke? kalau nak jv dengan pemaju tu dah ada ke? saya berminat dengan projek ni & juga projek jalan bypass kat kelantan tu.
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
bro, berapa keluasan tanah tu? status tanah tu sesuai untuk perumahan ke? kalau nak jv dengan pemaju tu dah ada ke? saya berminat dengan projek ni & juga projek jalan bypass kat kelantan tu.
bro, kalau minat kite jumpa terus esok di Bukit Tok Beng, Seberang Takir...sbb sy pun ada appointment dgn tuan tanah di Bukit Tok Beng, sy nk bwk sorng contractor gi situ...keluasannye kalau tak silap 2.5 ekar...dah siap pecah lot..bina rumah jer...katenye kena tambun sikit...kite try la tgk esok...

lps tuh kalau nk bincang pasal jalan di kelantan pun boleh jugak...sy bwk docs sekali...hrpnye bro bkn broker...bkn sy tak minat broker nih, cuma sy cari broker yg jujur & boleh carik makan bersama...

appointment kul 10.30 pg di Bukit Tok Beng...call sy dlu esok 019-912 6114
 

azr

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
bro, kalau minat kite jumpa terus esok di Bukit Tok Beng, Seberang Takir...sbb sy pun ada appointment dgn tuan tanah di Bukit Tok Beng, sy nk bwk sorng contractor gi situ...keluasannye kalau tak silap 2.5 ekar...dah siap pecah lot..bina rumah jer...katenye kena tambun sikit...kite try la tgk esok...

lps tuh kalau nk bincang pasal jalan di kelantan pun boleh jugak...sy bwk docs sekali...hrpnye bro bkn broker...bkn sy tak minat broker nih, cuma sy cari broker yg jujur & boleh carik makan bersama...

appointment kul 10.30 pg di Bukit Tok Beng...call sy dlu esok 019-912 6114
nanti saya confirm balik dengan bro sbb esok saya kena pegi kl, selasa ada meeting..tq.
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
bro, kalau minat kite jumpa terus esok di Bukit Tok Beng, Seberang Takir...sbb sy pun ada appointment dgn tuan tanah di Bukit Tok Beng, sy nk bwk sorng contractor gi situ...keluasannye kalau tak silap 2.5 ekar...dah siap pecah lot..bina rumah jer...katenye kena tambun sikit...kite try la tgk esok...

lps tuh kalau nk bincang pasal jalan di kelantan pun boleh jugak...sy bwk docs sekali...hrpnye bro bkn broker...bkn sy tak minat broker nih, cuma sy cari broker yg jujur & boleh carik makan bersama...

appointment kul 10.30 pg di Bukit Tok Beng...call sy dlu esok 019-912 6114
aku ada pemaju.. tp dia ckp tanah kurang2 6ekar..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register