mencari pelombong untuk JV projek bijih besi di k.lipis

CG Sponsors




jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
Sudah dijual


off thread
 
Last edited:
Sponsored Post

janz_264

Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,857
Reaction score
8
Points
25
kuala Lipis tu kat mane bro??Tanah persendirian ke?
 

noorazmiabu

Freshie
Joined
May 7, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Sebut bab JV melombong ni...teringat member kamceng aku. Skrg dah benti keja, duit lebur dlm rm15k...partner yg ajak JV melombong emas di pekan, Pahang lesap ntah kemana...hu hu hu

Kononnya mohon 1000ek tanah utk lombong emas, siap bwk kwn aku gi tempat melombong tu dan tunjukkan beberapa ketul emas...hu hu hu
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
Bro,aku dah pm ko....
aku cuba dptkn detail dl..nti aku call..

maklumat awal :

400ekar area kechau, k. lipis

estimate 2juta tan.JV.

Harga sain agrement byr RM 8 juta.

pastu kira rm 45 per tan.

dino..leh suruh kwn ko wat LOI.dlm tu nyatakan apa maklumat yg dia perlukan.
 

dino

Super Active Member
Joined
May 9, 2007
Messages
7,610
Reaction score
0
Points
60
aku cuba dptkn detail dl..nti aku call..

maklumat awal :

400ekar area kechau, k. lipis

estimate 2juta tan.JV.

Harga sain agrement byr RM 8 juta.

pastu kira rm 45 per tan.

dino..leh suruh kwn ko wat LOI.dlm tu nyatakan apa maklumat yg dia perlukan.
Bro,pm no tepon ko..
Aku dah discuss dgn dgn member aku yg nak jv,dia org agree..cuma ada beberapa benda yg dia nak confirm kan.
The best way,kita face to face....
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
Bro,pm no tepon ko..
Aku dah discuss dgn dgn member aku yg nak jv,dia org agree..cuma ada beberapa benda yg dia nak confirm kan.
The best way,kita face to face....
SKRG AKU TGH DEAL DGN OWNER..

nti aku maklum pada ko balik..
 

farahiyah81

Freshie
Joined
Sep 22, 2008
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
bole dapat your number??
saya pun tgh mencari maner2 projek yang nk diJV atau dijual...
tp, mesti yang dah ade LA la....
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
bole dapat your number??
saya pun tgh mencari maner2 projek yang nk diJV atau dijual...
tp, mesti yang dah ade LA la....
leave ur phone no..nti dh dpt detail sy contact blk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register