Mencari pelabur / sleeping partner untuk bussines e-sport atau gaming studio

Recommended Brokers


GuLa-GuLa iKaN

Freshie
Joined
May 29, 2016
Messages
21
Reaction score
1
Points
8
Assalamualaikum warga cg sy memerlukan founder atau sleeping partner untuk memulakan perniagaan gaming studio menggunakan platform berkonsol seperti ps4 atau xbox yang bertemakan e-sport sukan digital dengan menggunakan branding dari kitamen

Pulangan untuk founder/sleeping partner setiap bulan sebanyak 30% akan diberikan

30% Untuk 10 station
Minimum rm2k
Maximum rm5k

30% Untuk 15 station
Minimum rm3.5k
Maximum rm8.5k

modal diperlukan untuk 10 station
minimum 60k

modal diperlukan untuk 15 station
minimum 80k

Setiap station perlu ada:
Tv lcd 40 inci x1
Ps4 slim 500gb x1

keuntungan akan dibagi sebanyak 30% daripada untung bersih syarikat dan akan diagihkan setiap bulan pada 1hb selama 36 bulan kontrak

perniagaan akan dijalankan dalam negeri kelantan sekitar bandar kota bharu 100% dari pengusaha bumiputra

Founder / sleeping partner yang berada dekat dengan lokasi perniagaan amat diutamakan tujuan bagi memudahkan urusan kerja. Bagi yang luar kawasan masih boleh dipertimbangkan jika dapat persetujuan dari kedua belah pihak. Surat perjanjian hitam putih juga akan disediakan.

Founder / sleeping partner dibenarkan melibatkan diri dalam urusan menyiapkan kedai dari permulaan sehingga perniagaan mula beroperasi jika mahu

Jika berminat boleh PM sy untuk dapatkan maklumat lebih terperinci terima kasih :)
 
Sponsored Post

babyblacky

CG Top Poster Club
Joined
Feb 24, 2011
Messages
20,127
Reaction score
211
Points
123
alahai nubie kubis #:-S
#cubalagi
 

Yuha

Fun Poster
Joined
May 30, 2012
Messages
199
Reaction score
4
Points
15
newbies dtg lg...99.99% peluang pelaburan yg diwar-warkan oleh newbies hangus...
email yg diberikan tidak rasmi....
sesiapa yg berminat labur,diingatkan melalui peguam masing masing walaupon cuma labur rm1000 saja....
apa apa pon good luck kpd TT......
 

GuLa-GuLa iKaN

Freshie
Joined
May 29, 2016
Messages
21
Reaction score
1
Points
8
Terima kasih ats pandangan masing2 �� sekadar baca dalam ni memang x nmpak2 ape2.. bg yg berminat boleh jumpe dan bincang depan2.. dan bagi yg setuju korang boleh join kami sekali uruskan kedai dari permulaan smpai la kedai start operasi.. tiada istilah bile dh dpt modal perlabur tidak dibenarkan campur dlm urusan setup kedai.. sebaliknya kami benarkan perlabur join sekali.. dan jika perlabur nk join fulltime dlm pengurusan kedai kami boleh bg sama rata profit syarikat..
 

mr.nazc

Active Member
Joined
Sep 7, 2011
Messages
1,360
Reaction score
2
Points
25
nampak macam legit. jangan sampai sekerat jalan je dah lah. Lebur menangis ooo.
 

GuLa-GuLa iKaN

Freshie
Joined
May 29, 2016
Messages
21
Reaction score
1
Points
8
Korang boleh rujuk fb page kitamen skrg hampir seluruh malaysia dh ada outlet masing2.. sebarang detail tentang biz boleh hubungi sy [email protected] atau pm terus dlm cg
 

makcikcomei

Active Member
Joined
Dec 3, 2010
Messages
1,677
Reaction score
130
Points
33
Banyak dah JV dalam CG ni lebuh... TT punya mungkin genuine tapi sapa2 nak join fikir2kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register