mencari pelabur bagi projek lembu qurban 2014

Recommended Brokers


Sponsored Post

JackTheClown

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2011
Messages
200
Reaction score
0
Points
10
bagus gak cadangan ni
insyallah boleh..
nak lawat tapak pun boleh..
terima kasih atas cadangan semua..
disebabkan ni pertama kali saya bukak untuk rakan online..
segala cadangan anda amat-amat saya alukan
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,735
Reaction score
129
Points
73
adeh..ramai lagi yang tak paham upernya..
mari saya cuba senangkan cerita..
melabur RM 1500
dapat balik RM3150..
lagi senang nak paham..
tempat nak qurban,jenis lembu,baka lembu yang tu semua saya uruskan..
orang nak cukup 7 bahagian jugak saya akan uruskan..
jika tuan nak beli lembu seekor boleh..
harga lain la..
Dpt balik modal dan untung brjumlah 3150.
Tt dapat apa?
Atau keuntungan tu dibahagi2kan antara tt, partner tt dan pemodal?
 

JackTheClown

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2011
Messages
200
Reaction score
0
Points
10
Dpt balik modal dan untung brjumlah 3150.
Tt dapat apa?
Atau keuntungan tu dibahagi2kan antara tt, partner tt dan pemodal?
insyallah..adalah keuntungan bagi pihak saya..
nilai RM3150 tu untuk pelabur..
 

amin007

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2011
Messages
882
Reaction score
13
Points
15
Ni kecoh ni tak logik langsung.
Masuk 1500 dapat 3150 tt dapat apa?
Bqik sungguh tt buat amal
 

JackTheClown

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2011
Messages
200
Reaction score
0
Points
10
Ni kecoh ni tak logik langsung.
Masuk 1500 dapat 3150 tt dapat apa?
Bqik sungguh tt buat amal
pada yang tak tahu atau tak paham..
mintak tolong tanya..
jangan duk gila nak posting jer..
sedara ada pengalaman jual/beli lembu?
sedara pernah masuk bahagian dalam ibadat qurban?
berapa RM 1 bahagaian ibadat qurban tempat sedara?
macam mana saya untung..
meh saya terangkan serba sedikit..
RM450 tu nilai 1bahagian saya mampu offer kat pelabur..
berapa RM saya nak jual 1bahagian pada orang nak masuk ibadat qurban itu adalah hak saya,bergantung kepada pasaran semasa,saiz lembu..
nasihat saya..
kalau tak tahu,sila tanya dulu..
perniagaan lembu ni bermusim..
bila tiba musim harga akan melambung..faham.
 

akbar609

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2012
Messages
374
Reaction score
0
Points
10
area mana? kalau boleh face to face dgn cgrians lain yg berminat lagi baik.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register