mencari pelabur bagi projek lembu qurban 2014

CG Sponsors




Sponsored Post

skem

Junior Member
Joined
Mar 25, 2010
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Adoi..... Baca dari mula.... ingat leh try tahun depan.... last2 stuck... harap2 ada lah bayaran tu.... mungkin ambil masa
 

ThatSickPoet

Fun Poster
Joined
Oct 30, 2006
Messages
798
Reaction score
2
Points
15
Aritu pun hampir nak masuk gak tp fikir-fikir balik tak yakin, buat sesiapa yang jadi mangsa teruskan repot polis kalau betul kena tipu la.
 

twinmos

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2009
Messages
635
Reaction score
0
Points
10
Tlg up ckit..mana la agaknya tt menghilang ek..
 

Duan82

Super Active Member
Joined
Dec 9, 2011
Messages
5,914
Reaction score
719
Points
121
payment x dpt ni..dah bg masa pun still x dpt lg payment..skrg bila call no tu dah xdpt dah..
Aduh ingatkan iklas tt nak meniaga. Tapi aku penah komen kat treat ni, masa tu aku persoal logik kot harga lembu. Jap cari balik.
 

miragitsu

Active Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
1,894
Reaction score
0
Points
20
pndai ambik kesempatan....
aku pun pernah bercakap ngan beliau, NYARIS
bila aku kata nak g lawat kandang kat selangor...kasi alasan itu ini
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,685
Reaction score
941
Points
161
scam jgk ke thread ni
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Dia siap pm aku..
Hahahah..
Seb baik aku dh terbau hamis dr mula..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register