BTC USD 35,842.2 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari PDA leh install MT4

forexian

Super Active Member
Messages
6,036
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
Memorex guna PDA atau smartphone ?

Macammana nak trade forex guna pda dan smartphone ek ? Setahu aku bolehkan ? Pda atau smartphone tu kena ada operation systems apa ? Lg satu, macammana pulak aku nak install indicator forex aku supaya apa yg aku nampak kat pc aku ni, aku nampak juga kat Pda atau smartphone tu ?

:-? :-? :-? :-? :-?
 
Sponsored Post

mywife

Fun Poster
Messages
851
Joined
Aug 10, 2007
Messages
851
Reaction score
4
Points
15
boleh saja bro.....ekekke... dalam janbam pon boleh trade...:D:D:D.. haku guna PDA window mobile bro HTC...:D:D:D... tapi bagi pandagan haku.... sesuai untuk trader naked :p:p( candle stick only )... NOT SESUAI FOR NEWBIES... sebab limited indi...ekekekek:)cgrock...... nok lebih lagik tanya CG... dalam niii.... ramai otai hok TIN kosong @ TIN Penuh....ekekekek:)):)):)):)cgrock
 
Last edited:

forexian

Super Active Member
Messages
6,036
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6,036
Reaction score
61
Points
80
Berapa harga PDA yg palng murah yg aku bleh main forex ni ? Kalo nak angkat PDA HTC Touch Diamond mahal ler...
 

zixox

Fun Poster
Messages
717
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
boleh saja bro.....ekekke... dalam janbam pon boleh trade...:D:D:D.. haku guna PDA window mobile bro HTC...:D:D:D... tapi bagi pandagan haku.... sesuai untuk trader naked :p:p( candle stick only )... NOT SESUAI FOR NEWBIES... sebab limited indi...ekekekek:)cgrock...... nok lebih lagik tanya CG... dalam niii.... ramai otai hok TIN kosong @ TIN Penuh....ekekekek:)):)):)):)cgrock

tak yah guna pc atau PDA pun boleh trade skrg....
 

gazze7

Fun Poster
Messages
900
Joined
Jan 27, 2008
Messages
900
Reaction score
4
Points
15
PDA/Smartphone Yang Support Forex Application

Sesiapa yang pakai PDA/Smartphone application dalam phone dia, boleh bagitau tak, phone/PDA apa yang korang pakai?
HP Ipaq Business Navigator 612C boleh pakai tak?
Thanx
 

tahir85

Active Member
Messages
1,243
Joined
Jun 16, 2007
Messages
1,243
Reaction score
134
Points
33
Sesiapa yang pakai PDA/Smartphone application dalam phone dia, boleh bagitau tak, phone/PDA apa yang korang pakai?
HP Ipaq Business Navigator 612C boleh pakai tak?
Thanx

pda guna windows mobile boleh tak kira la jenama pa.:) dah ada thread pasal trading guna pda ni..kat situ byk bahan rujukan n trader2 yg guna pda
 

laharjaya

Active+ Member
Messages
3,334
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
sesape ada pengalaman boleh kongsi2

saya pon tgh ushar satu pda utk trade

brand mana satu yg boleh support indi. custom
 

taufic

Legendary Member
gem
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
bab pda memorex ni byk dh depa bincang dlm kelab pda cg tu..
try2 la usha2.. usahkan custom indi, ea pon bule taram letak dlam pda tu.. janji ada intnet la + $$ smua jalan.. :D
 

ammal07

Super Active Member
Messages
5,069
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
Macammana nak trade forex guna pda dan smartphone ek ? Setahu aku bolehkan ? Pda atau smartphone tu kena ada operation systems apa ? Lg satu, macammana pulak aku nak install indicator forex aku supaya apa yg aku nampak kat pc aku ni, aku nampak juga kat Pda atau smartphone tu ?

:-? :-? :-? :-? :-?
bro boleh join kelab PDA carigold kat sini, macam-macam ada..:)

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=49338
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.13473
USD / JPY
113.695
GBP / USD
1.35550
USD / CHF
0.91125
USD / CAD
1.25800
EUR / JPY
129.013
AUD / USD
0.71794

CG Sponsors




Top
Log in Register