BTC USD 40,733.0 Gold USD 1,866.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Mencari partner bekerja di kanada

Sponsored Post

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,717
Reaction score
364
Points
51
ooo menarik story life dia..

socmed femes ni. instafemes ke cer bagi hint sikit. haha
haha x sure la famous ke idok.
tapi nama dia, adik beradik dia, kalau google, mesti jumpa.
tapi tang yg baik2 je lah.
mostly sebab pendidikan.
sorang tu lecturer melayu paling muda (kot?) kat uni aussie,
sorang lagi tu top medic student,
sorang lagi top account student uitm.

adik beradik dia memang kebaboom.
 

MatDev

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2016
Messages
346
Reaction score
76
Points
30
haha x sure la famous ke idok.
tapi nama dia, adik beradik dia, kalau google, mesti jumpa.
tapi tang yg baik2 je lah.
mostly sebab pendidikan.
sorang tu lecturer melayu paling muda (kot?) kat uni aussie,
sorang lagi tu top medic student,
sorang lagi top account student uitm.

adik beradik dia memang kebaboom.


genetik genius ni..

ada yang single ke? asking on behalf of my friend .
 

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,717
Reaction score
364
Points
51
genetik genius ni..

ada yang single ke? asking on behalf of my friend .
ade sorang.
yg top account tu.
huhu tapi lelaki x berani dekat dgn dia.
umo belum 30 gaji nak dekat 5 angka dah.
kerja dengan shell / petronas / petron (salah satu).
terpaksa aku mengelirukan info.
 

MatDev

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2016
Messages
346
Reaction score
76
Points
30
ade sorang.
yg top account tu.
huhu tapi lelaki x berani dekat dgn dia.
umo belum 30 gaji nak dekat 5 angka dah.
kerja dengan shell / petronas / petron (salah satu).
terpaksa aku mengelirukan info.

tahniah bro.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register