Wanted Mencari orang yang pandai buat METHOD OF STATEMENT

CG Sponsors




pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
Salam

Mencari yang pandai buat seperti tajuk di atas. Urgent

Terima kasih

Hubungi : 0162390033 whatsapp
 
Sponsored Post

niagafx

Permanently Banned - Hatred Contents / Troll
Joined
Nov 30, 2016
Messages
676
Reaction score
64
Points
20
pencerahan lagi tt??
 

skyside

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
3,718
Reaction score
28
Points
30
mesti untuk keja construction kan :D
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
Method of statements setau saya dlm bidang construction bila nak repair atau nak build anything siap time frame.
 

pecintanya

Active Member
Joined
Apr 14, 2009
Messages
2,099
Reaction score
16
Points
25
Untuk tender potong rumput. Ade yang boleh ke?
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
lerr.. method statement... buat je la step by step apa yg ko nak buat... ape yg susahnye
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
Untuk tender potong rumput. Ade yang boleh ke?
kau tulis step by step apa langkah yg kau akan buat... bermula dari equipment mesin rumput, orang yg akan execute the project, cara nak mula, hazard2 yg terlibat dan cara kau mitigate hazard tersebut sampai la kerja tu siap...

contohnya mesin rumput, diselenggara secara berkala dan dijamin selamat oleh pengeluar, orang yg akan execute ada pengalaman handle mesin rumput, barricade/barrier tempat kau nak buat keje contohnya (tak penah aku tengok orang letak barricade utk mesin rumput.. haha)...

apa2 je lah yg kau rasa perlu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register