BTC USD 43,486.7 Gold USD 1,750.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari maid hujung minggu di Bandar Baru Bangi

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Assalamualaikum...

Letih dan tak cukup masa...

Wife aku keje sehari suntuk... aku pulak buat marketing untuk program2 passive income yg aku join pagi siang malam... so memang kami kesuntukan masa untuk berkemas... ada anak lagi lah bertambah sibuk... wife balik2 nak kena layan anak pulak lagi...

so aku nak tanya lah ada tak korang tau mana nak cari maid yang boleh bagi servis hujung minggu...

kalau ada nanti bagitau ye?

boleh call 017.3367678 atau 019.3355399 atau YM: visisufi

terima kasih banyak2...
 
Sponsored Post

megatf

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2008
Messages
163
Reaction score
4
Points
15
Cuba call no ni 012-6409461 atau 03-88730572 (kak Samiah). Saya jumpa flyer dia kat petrol pump putrajaya...
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Cuba call no ni 012-6409461 atau 03-88730572 (kak Samiah). Saya jumpa flyer dia kat petrol pump putrajaya...

okay thanx...

nanti saya cuba call...

ada jugak orang yg ingat dan nak tolong... terima kasih lah banyak2...
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Erm.. selalu ade jugak my click pangil minah indon cleaner kat opis ni g umah dia berkemas setiap hujung minggu.

cuba call minah indon ni 0146609110-mina

orait. :)
 

visi-sufi

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,946
Reaction score
6
Points
25
Erm.. selalu ade jugak my click pangil minah indon cleaner kat opis ni g umah dia berkemas setiap hujung minggu.

cuba call minah indon ni 0146609110-mina

orait. :)

terima kasih ladyhera... Insya Allah nanti saya akan call...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register