Mencari lawyer yang mahir dengan agreement berkaitan forex.

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20908
USD / JPY
103.792
GBP / USD
1.35983
USD / CHF
0.88994
USD / CAD
1.27118
EUR / JPY
125.493
AUD / USD
0.772

CG Sponsors




anaseem74

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
535
Reaction score
11
Points
15
Salam semua...saya sedang mencari lawyer atau sesiapa yang mahir dengan agreement berkaitan forex.:D Ada projek sikit ni...:D

Jika ada sila hubungi saya melalui YM secepat mungkin..:)
 
Sponsored Post

sure_pips

Fun Poster
Joined
Jun 13, 2008
Messages
839
Reaction score
6
Points
15
Salam semua...saya sedang mencari lawyer atau sesiapa yang mahir dengan agreement berkaitan forex.:D Ada projek sikit ni...:D

Jika ada sila hubungi saya melalui YM secepat mungkin..:)
mesti nak pool/manage act...hehe:D
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
Salam semua...saya sedang mencari lawyer atau sesiapa yang mahir dengan agreement berkaitan forex.:D Ada projek sikit ni...:D

Jika ada sila hubungi saya melalui YM secepat mungkin..:)
waa...projek mega ape nie???
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Pegilah kat syarikat lawyer, tanya yg mana boleh buat agreement seperti yg tuan mahukan, :p
 

anaseem74

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
535
Reaction score
11
Points
15
34☺*;2972957 said:
Pegilah kat syarikat lawyer, tanya yg mana boleh buat agreement seperti yg tuan mahukan, :p
- Syarikat lawyer...tak ramai yg mahir dgn forex ni..mencekik darah jer ramai..hehehe:D

- Saja la tanya sini mana tau ada yg batul2 mahir forex ni...senang sikit nk cerita dan menjelaskan certain legal term.

- Boleh la di "hired" sebagai lawyer syarikat nanti.:D
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
Ada ke lawyer yg berani nak buatkan agreement berkaitan forex ni?
 

anaseem74

Fun Poster
Joined
Apr 23, 2007
Messages
535
Reaction score
11
Points
15
Ada ke lawyer yg berani nak buatkan agreement berkaitan forex ni?
- Ntah aku pun tatau...aku mana pandai sgt bab law2 ni...hehhee (aku rule trading pun selalu langgar...law breaker)

- Nih nk carik lawyer penasihat..boleh menasihatkan certain agreement berkaitan contract yg ada kena mengena dgn forex
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
656
Points
161
- Ntah aku pun tatau...aku mana pandai sgt bab law2 ni...hehhee (aku rule trading pun selalu langgar...law breaker)

- Nih nk carik lawyer penasihat..boleh menasihatkan certain agreement berkaitan contract yg ada kena mengena dgn forex
Apa idea kau sebenarnya? Kalau ok, boleh juga kita org beri jalan yg baik. Tak de lah nanti ada tohmahan dr org lain.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register