MENCARI LAGU REMIX..dr alban n etc ...

CG Sponsors




kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
Salam CG ,
kat sini sape yg tahu lagu2 remix omputih yg popular la ..cam yg ak penah donload ialah dr alban ..

korang just gtau je lagu remix tu n artis nye sape...

lagu2 remix yg korang rase cam best pun bleh kongsi gak ...

so boleh la senaraikan kat sini :
1.______________
2.______________
3.______________
4.______________
5.______________
6.______________
7.______________
8.______________
9.______________
10.______________

and..


so on...

lai ,lai ,lai ....:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

revolver

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
3,142
Reaction score
110
Points
33
david gueta
benny benassi

ps: aku eja lebih kurang ja...:p
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
david gueta
benny benassi

ps: aku eja lebih kurang ja...:p
david guetta memang best bro ...tp xpenah agi benny benassi ...hehe..kena pi ushar jap nie ...

bump2 lagi ...more remix...
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
bump2 untuk sekarang...:D

ade sape2 tahu lagu remix2 yg best ...
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
lu try cari black machine bro..
terbaik jugak tu dari 90 an..
haha! prodigy pon ok ape.
 

Kimie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
Dr, alban tu artis ke rupenye..

aku ingatkan mmg nama member dalam CG ni.. :D

remix apa bro carik?

aku ada jumpa satu remix yang mmg best.. (bagi aku la)

aku pun jarang dengar music macam ni, tapi, bila dengar, dah terminat plak.. try tengok..

kalau salah genre mintak maaf la ye.. :">

http://www.youtube.com/watch?v=cWECEg2ojAE
 
Sponsored Post
Top
Log in Register