Mencari Kontraktor Untuk Renovate Office!

CG Sponsors




ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
Salam,

Company aku akan pindah ke ofis baru bermula May 2009. Company tengah mencari kontraktor untuk kerja-kerja pengubahsuaian ofis baru...target siap dalam masa 10-12 minggu.

Ofis baru tu kat Bandar Sunway....2 tingkat (2 ofis kat ground floor dan 6 ofis kat 1st floor)

sape-sape yg buat kerja-kerja pengubahsuaikan, berminat utk masuk bidding/bagi quotation boleh PM aku...aku cuba forwardkan kat bos...

mesti ade pengalaman kerja-kerja pengubahsuai pejabat...sila kemukakan company profile, dan pengalaman/projek yg telah di buat sebelum ni... :)cgrock
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Salam,

Company aku akan pindah ke ofis baru bermula May 2009. Company tengah mencari kontraktor untuk kerja-kerja pengubahsuaian ofis baru...target siap dalam masa 10-12 minggu.

Ofis baru tu kat Bandar Sunway....2 tingkat (2 ofis kat ground floor dan 6 ofis kat 1st floor)

sape-sape yg buat kerja-kerja pengubahsuaikan, berminat utk masuk bidding/bagi quotation boleh PM aku...aku cuba forwardkan kat bos...

mesti ade pengalaman kerja-kerja pengubahsuai pejabat...sila kemukakan company profile, dan pengalaman/projek yg telah di buat sebelum ni... :)cgrock
contact kawan wak nie, dia mmg pakar renovation, lagi2 bab hiasan dalaman. amir 0193183333

tlg le org melayu kite:D
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
contact kawan wak nie, dia mmg pakar renovation, lagi2 bab hiasan dalaman. amir 0193183333

tlg le org melayu kite:D
bro,

ble tak bagtau suh kontek aku...nak bisnes kene usaha skek...aku cuma warwarkan aje...mane tau rezeki dapat :)cgrock

no tel aku: 019 223 4969
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Salam,

Company aku akan pindah ke ofis baru bermula May 2009. Company tengah mencari kontraktor untuk kerja-kerja pengubahsuaian ofis baru...target siap dalam masa 10-12 minggu.

Ofis baru tu kat Bandar Sunway....2 tingkat (2 ofis kat ground floor dan 6 ofis kat 1st floor)

sape-sape yg buat kerja-kerja pengubahsuaikan, berminat utk masuk bidding/bagi quotation boleh PM aku...aku cuba forwardkan kat bos...

mesti ade pengalaman kerja-kerja pengubahsuai pejabat...sila kemukakan company profile, dan pengalaman/projek yg telah di buat sebelum ni... :)cgrock
kerja2 apa yang ingin dilakukan tu....
saya ada kenal kenalan...
harga dia tawarkan mmg murah...
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
cuba bagi spec keje sket... nak tengok kot2 leh bid price..
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
yer...
bagi spec...
leh tu suruh kontraktor letak sebutharga...
legi senang...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
syarikat apa ni...
bayaran macamana?
guna Lo ker?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register