BTC USD 39,957.3 Gold USD 1,828.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Kondo untuk disewa di Shah Alam

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Salam, seperti tajuk di atas, ciri-ciri yang dicari adalah;

- 2 atau 3 bilik tidur
- Lengkap dengan perabot-perabot asas
- Kawasan letak kereta berbumbung
- Kawalan keselamatan 24 jam
- Gelanggang Tennis.. (Wajib):D
- Sewa tidak melebihi Rm 2,000 sebulan
- Kemasukan segera pada December 2010
- Terletak berhampiran kawasan TTDI Jaya dan Bukit Jelutong

Terima kasih di atas perhatian anda..:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
kalau ada nanti aku postkan...aku tanya kengkawan..
 

JohnJenin

Fun Poster
Joined
Feb 27, 2008
Messages
811
Reaction score
7
Points
15
aisehhh..aku baru je jalan2 kat mudah tgk2 kondo kat shah alam..masuk2 cg terus jumpa thread ni..

rm1200 tu rasanya susah nak dapat tu....
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Agak2 berapa rate sewa condo kat sana bro?

So far aku dah jumpa satu kat Elaise 2 rate Rm 1,200
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
BUMP!!!:)cgrock
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
So far belum jumpa yang Fully Furnished lagi... hanya Partly sahaja...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Yup bro... 2 malam dah stay kat rumah abang ipar di Bkt. Jelutong

pindah terus ker?
apa mcm biz kat sarawak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register