BTC USD 23,790.3 Gold USD 1,773.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mencari kerja

aniera

Freshie
Messages
39
Joined
Oct 9, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
saya sedang mencari keje...oart time

1) translation english ke bm
2) data entry dr rumh ke
3) edit manuskrip atau edit buku ke

busan sabtu ahad takde mende nak buat
kalau ada email saya kat [email protected]
 
Sponsored Post

ikscentre

Super Active Member
Messages
7,905
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
baghuih tuan umah ni pndai english.. :)
 

abu85

CG Top Poster Club
gem
Messages
30,147
Paid Membership
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
data entry aku minat

meh PM saya k tuan/puan land
 

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
aku ade keje leh bagi...
boleh keje kat umah je...

tapi nak kene tau dulu...laki ke pompuan?nak pastikan kesesuaian dulu baru leh offer ok...
 

sosazr

Active Member
Messages
1,423
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Kalau nak buat part time yang sangat menguntungkan, bleh la join kami di PutriPrint...nak jual t-shirt ke, gambar pada pinggan atau mug ke, apa-apa lagi printing la...

ps: marketing skill kita akan develop dan bantu.
 

sosazr

Active Member
Messages
1,423
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
aku ade keje leh bagi...
boleh keje kat umah je...

tapi nak kene tau dulu...laki ke pompuan?nak pastikan kesesuaian dulu baru leh offer ok...

Hik-hik lain macam je bunyi nye tu....:p
 

aniera

Freshie
Messages
39
Joined
Oct 9, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
nama pun aniera mestilah girl..:)anyway salam perkenalan jugak kat korang semua.. dok kl nie nak kena pakai duit barang semua mahal.faham2 lah hikhik
 

akay

Banned
gem
Messages
14,865
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
nama pun aniera mestilah girl..:)anyway salam perkenalan jugak kat korang semua.. dok kl nie nak kena pakai duit barang semua mahal.faham2 lah hikhik

betul tu...

smpai la ni aku still wat keje part time :):)
 

thereds

Super Active Member
Messages
5,329
Joined
Dec 22, 2006
Messages
5,329
Reaction score
3
Points
65
saya sedang mencari keje...oart time

1) translation english ke bm
2) data entry dr rumh ke
3) edit manuskrip atau edit buku ke

busan sabtu ahad takde mende nak buat
kalau ada email saya kat [email protected]
translation bm ke bi leh buat tak?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register