Mencari kerja di area johor(muar), n9 atau selangor (hnd in electrical electronic)

CG Sponsors




darkkecik

Fun Poster
Joined
Jan 2, 2009
Messages
236
Reaction score
0
Points
10
Salam semua warga cg.

Sy ni baru je graduate dari slh sebuah private kolej
Higher national diploma electrical electronic enginerring
so skrg tgh mencari kerja yang bersesuaian.
bt masa ni dah try apply tp belum ad panggilan

lagi satu sy takde praktikal lagi. fresh graduate
nak mintak pandangan and komen dari warga cg
kat mana ad tempat praktikal atau kerja kerja kosong yang bersesuaian dengan bidang saya ni.

mara da mintak duit ni... :((

sekian tq
 
Sponsored Post

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
ko blaja ktne dulu??tganu ke TT??
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
baru jer?takkan mara dah mintak....
 

azimuth

Active Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,010
Reaction score
0
Points
20
oo..aku pon dh stat byr dh pinjaman pendahuluan tu..

alhamdulillah pas smggu abis final exam dpt keje..ehhhheh
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
ko minat bidang apa bro? electrical ke electronic?:D
 

shinichi maki

Fun Poster
Joined
Feb 2, 2009
Messages
985
Reaction score
1
Points
15
Salam semua warga cg.

Sy ni baru je graduate dari slh sebuah private kolej
Higher national diploma electrical electronic enginerring
so skrg tgh mencari kerja yang bersesuaian.
bt masa ni dah try apply tp belum ad panggilan

lagi satu sy takde praktikal lagi. fresh graduate
nak mintak pandangan and komen dari warga cg
kat mana ad tempat praktikal atau kerja kerja kosong yang bersesuaian dengan bidang saya ni.

mara da mintak duit ni... :((

sekian tq
skang ni TT ada kat area mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register