BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Investor untuk Projek Workshop (Auto Care & Tyres)

del_oxford

Active Member
Messages
2,209
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
Salam warga Carigold,aku sedang mencari investor or business partner utk buat workshop (autocare & tyres). Modal diperlukan dalam 1 million, Kertas kerja sedang diuruskan.

Why 1 million, coz plan build up 10 cawangan autocare & tyres di serata klang valley & selangor area.

Sesiapa investor yg invest RM 100k akan jadi salah seorg board of directors.

Benefit:

1. Investor akan dpt certain percent dlm syarikat secara bulanan.
2. Bonus tahunan
3. Percuma servis
4. Banyak lg benefit yg tak dpt dihuraikan :D

So sesiapa yg berminat, boleh lah PM aku atau tanya saje kt thread ni ape2 kemushkilan.

Thanks & Selamat Hari Raya :)
 
Sponsored Post

Salam warga Carigold,aku sedang mencari investor or business partner utk buat workshop (autocare & tyres). Modal diperlukan dalam 1 million, Kertas kerja sedang diuruskan.

Why 1 million, coz plan build up 10 cawangan autocare & tyres di serata klang valley & selangor area.

Sesiapa investor yg invest RM 100k akan jadi salah seorg board of directors.

Benefit:

1. Investor akan dpt certain percent dlm syarikat secara bulanan.
2. Bonus tahunan
3. Percuma servis
4. Banyak lg benefit yg tak dpt dihuraikan :D

So sesiapa yg berminat, boleh lah PM aku atau tanya saje kt thread ni ape2 kemushkilan.

Thanks & Selamat Hari Raya :)

1 kedai rm100k la modal ek bro?

soalan 1:
kenapa nak buka 10 skaligus,

soalan 2:
pengalaman berniaga dalam bidang ni dah berapa lama?

soalan 3:
kenapa tak mula dari 1 kedai je dulu? ni pandangan peribadi saya lah...kita kena mula dari wahid dulu(bank pertanian yg nasihat saya dulu masa wat projek pertanian....mula kecil kecilan dulu, dapatkan rentak):)cgrock
 
1 kedai rm100k la modal ek bro?

soalan 1:
kenapa nak buka 10 skaligus,
J- Peluang buka 10 kedai lebih baik dr 1 kedai.

soalan 2:
pengalaman berniaga dalam bidang ni dah berapa lama?
J- Pengalaman management 5 thn, pengalaman operation almost 10 years.

soalan 3:
kenapa tak mula dari 1 kedai je dulu? ni pandangan peribadi saya lah...kita kena mula dari wahid dulu(bank pertanian yg nasihat saya dulu masa wat projek pertanian....mula kecil kecilan dulu, dapatkan rentak):)cgrock

J- Sbb bermula dgn 1 adalah sama bermula dgn 10, tetapi keuntungan 1 adalah berbeza dgn keuntungan 10.

Harap dh clear dgn jawapan tu.

P/s: Please bg comment yg membina, jgn terlalu byk beri pendapat yg negatif.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register