mencari introducer utk bukak akaun semasa cimb

Recommended Brokers


Sponsored Post

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,131
Reaction score
44
Points
35
sori sbb menyampuk....

nape perlu bkk current acc?

kalo bkk acc biasa tp gne nama syarikat ade beza tak?
 

Dev

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2010
Messages
224
Reaction score
0
Points
10
biasa kalau company dia mesti nak current account. Kalau TT tak dapat introducer, buka account kat am bank je lah, kan x payah introducer, senang...
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,131
Reaction score
44
Points
35
memang x boleh pun kalau nak buka under company:)
tak bleh eh? aritu saje2 tye kt Maybank...igt nak bkk utk syarikat...
die kate penuhkan borang, bawak sijil SSM, minimum deposit 2k...
bkn saving la yek? :">:">:">
 

oimates

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
wife aku baru bukak cuurent acc kat cimb b.b.bangi bln 12 2009..acc cimb islamic..xde kene introducer..company enterprise je..klu sdn bhd aku x tau..tp klu cimb conventional mmg kene intorucer..leceh skit..

tp klu TT xde introducer, sebenarnya leh try cari branch yg staff dia leh jd introducer..sebab yg aku pernah tanya, memang biasa yg xde intorducer, ada pegawai bank situ yg leh tolong jd introducer..janji dia ada current acc..x kesah la personal atau kompeni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register