mencari introducer utk bukak akaun semasa cimb

Recommended Brokers


aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
knp mesti bukak current akaun kat CIMB ?

byk lagi bank yg tak pyh introducer

ambank, al-rajhi
 
Sponsored Post

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,200
Reaction score
59
Points
35
sori sbb menyampuk....

nape perlu bkk current acc?

kalo bkk acc biasa tp gne nama syarikat ade beza tak?
 

ismail_haniyeh

Active Member
Joined
Aug 29, 2009
Messages
1,593
Reaction score
19
Points
25
sori sbb menyampuk....

nape perlu bkk current acc?

kalo bkk acc biasa tp gne nama syarikat ade beza tak?
haish, boleh ke bukak akaun atas nama company guna saving account/ setahu sy tak boleh... kalau salah ebtulkan erk :D
 

Dev

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2010
Messages
224
Reaction score
0
Points
10
biasa kalau company dia mesti nak current account. Kalau TT tak dapat introducer, buka account kat am bank je lah, kan x payah introducer, senang...
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,200
Reaction score
59
Points
35
memang x boleh pun kalau nak buka under company:)
tak bleh eh? aritu saje2 tye kt Maybank...igt nak bkk utk syarikat...
die kate penuhkan borang, bawak sijil SSM, minimum deposit 2k...
bkn saving la yek? :">:">:">
 

zairie

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,757
Reaction score
3
Points
25
cakap je kt dorg takde kenal sesapa nak jd pengenal..nnti manager bank tu jd pengenal ko..pastu p la blanja dia milo ais..
 

oimates

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
wife aku baru bukak cuurent acc kat cimb b.b.bangi bln 12 2009..acc cimb islamic..xde kene introducer..company enterprise je..klu sdn bhd aku x tau..tp klu cimb conventional mmg kene intorucer..leceh skit..

tp klu TT xde introducer, sebenarnya leh try cari branch yg staff dia leh jd introducer..sebab yg aku pernah tanya, memang biasa yg xde intorducer, ada pegawai bank situ yg leh tolong jd introducer..janji dia ada current acc..x kesah la personal atau kompeni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register