BTC USD 36,963.4 Gold USD 1,797.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari introducer untuk membuka akaun semasa maybank

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
Tumpang lalu TT, aku pon mencari introducer..dah 1 bulan aku pening mncari x jmpa2..aku byr RM50 duit kopi

Saya pun sama gak.. RM50 untuk sapa yang jadi introducer...
PM saya...

Madi 019-4551036 area seri kembangan TTDI Jaya
 
Sponsored Post

ems

Active Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
1,419
Reaction score
21
Points
25
Salam,

aku pun sama mencari introducer area bukit jalil, sri petaling..
RM150 utk anda..

0133693672
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
peh... boleh pulak buat duit...
emoneystock... kalau ada share-share la kat sini..
 

canne22

Freshie
Joined
Jun 27, 2011
Messages
48
Reaction score
0
Points
6
Tumpang thread tt.

Saya pun nak cari introducer utk maybank bukak company account.
Nak Minta Tolong siapa boleh jadi intoducer?

Thanks.
 

Molque

Active Member
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,148
Reaction score
35
Points
30
Tumpang Thread TT Sy pun mencari introducer juga.. Sekitar Area Kl..

Introducer Account aktif dlm 1year

kalau ada boleh call 0173774561-aidil
RM100 utk yg bakal jadi introducer sy.. :) As Soon As Posible..

Urgent Nak Buka Current Acc ni.. Nak Buat track record Duit Keluar masuk compeny.. Huhuhu

pada yg nak membantu sy boleh pm ya..
 

Molque

Active Member
Joined
Aug 5, 2009
Messages
1,148
Reaction score
35
Points
30
Kalau Ada yg sudi membantu tolong le kawan ye. huhuhu Rm100 duit kupi hehe
 

Hazu Creative

Fun Poster
Joined
Apr 22, 2013
Messages
618
Reaction score
11
Points
15
huhu bleh buat duit jgk jd introducer ni..nsib aku x bkak akaun lg.. :D
 

hunTer

Active Member
Joined
Jul 26, 2008
Messages
1,850
Reaction score
135
Points
33
utk buka akaun rhb bank jumpa saya di shah alam.. :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register